Arama sonuçları: *

1. Z

2.el PlayStation için nasıl teklif sizce?

2.el alışveriş sitesinde(sarı değil isim vermek istemiyorum çünkü belki yasaktır) bir ilan gördüm. 18 ay bilkom garantili ps5 slim ve ekstra olarak mail ve şifre verip bir hesap veriyor. Hesabın şifre mail vs değiştirebilirsin diyor ve hesap içinde 227 oyun olduğunu söylüyor. Ve hesapta 6 aylık...
  2. Z

Dualsense Normal Edge mi Yoksa 30.yil özel edition Edge mi?

Soru başlıkta olduğu gibi. Normal edge idefix 9bin 30.yil özel edition gaming gen tr de 15 bin. 6 bin fark var. Özellik farkı vs var mı hiç bilmiyorum. Güzel bir rengi falan var ama o farka renk için değmez gibi geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? İkisi dışında başka kol düşünmüyorum. Ya...
  3. Z

Playstation 3 Alınır mı?

Ps3 bakıyorum ama genelde ikinci el var ve kırık deniyor. Bu ps3 kırık ne oluyor? Zararı nedir? Ve ps4 oyunlarını açar mı?
  4. Z

Ps5 buldum ama ilk defa konsol alacağım Yardım

https://link.dolap.com/cdwov. (Sondaki noktayı silip girin linke. Dolap linkini direkt yapıştırıca açılmıyor galiba anlamadım) Ürün bu. Fiyatı uygun galiba. Bilmiyorum tam. Bilen birisi al/alma tarzı bilgi verirse sevinirim. Gta6 çıkınca da oynatır mı? Ve son sorum üyelik sistemi oluyor mu...
Geri