Arama sonuçları: *

1. kaan0513

PS5 Pro' yu Sizce Satmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar, elimde 4070Tİ Superli bir sistem var. Yurtdışı dönüşünde de PS5 Pro almıştım. Ghost of thusima, god of war, tlou1-2, daysgone gibi tr içerikli oyunları oynadım. Şu anda oynayacağım tr altyazılı çok fazla oyun kalmadı hatta aynı oyunların çoğu da pc de mevcut ve PS Pro şu an...
  2. kaan0513

PS5 için FC25 alınmalı mı?

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi ps5 için online ya da 2 kolla arkadaşım geldiğinde 1160 tl ye fc 25 alınır mı? Yoksa pluss a gelmesi beklenmeli mi? Yeni ps5 pro aldım ekim ayında fc24 vermiş ama onu kaçırdım. Sizin yorumlarınız ne olur?
  3. kaan0513

PS5 Pro satmalı mı kullanmalı mı?

Merhaba arkadaşlar 4070ti super 7600x işlemcili oled monitörlü bilgisayarım var. Yurt dışından 29.500 e ps5 pro aldım. Şu ana kadar hiç ps kullanmadım. Fiyat avantajı olduğundan almış bulundum. Sizce bu ürünü açmadan satmalı mıyım? Yoksa kullanmaya değer mi? Değerli yorumlarımızı belirtirseniz...
  4. kaan0513

Playstation 5 Halen Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, hazırda imzamdaki bilgisayarım mevcut. Bu bilgisayar varken playstation alınır mı? Gereksiz bir masraf yapmak istemiyorum ne diyorsunuz?
Geri