Arama sonuçları: *

1. mifdal

Playstation oyunları xbox a geliyor olabilir mi?

https://shiftdelete.net/onlarca-playstation-oyunu-xboxa-gelecek bu gerçek mi?
  2. mifdal

Ps5 slim vs ps5 pro vs pc vs xbox

Hangisi alınır? 1733085885 Ne alayım? 1733086464 Sizce?
  3. mifdal

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

Gtx 1650 li pc im var bu fiyata alınır mı?ps5 pro
  4. mifdal

Ps slim+Pc upgrade vs Ps5 pro

Gtx 1650 li pc im var çoğu oyunu zorlanmadan açıyor 1731605363 Zorlansada
  5. mifdal

İthalatçı garantili ps5 pro vs Pc

Hangisi alınır? 1730924714 Sizce?
  6. mifdal

İthalatçı garantili ps5 pro alınır mı?

Sizce alınır mı?
  7. mifdal

Ps5PRO TÜRKİYE FİYATI YANLIŞLIKLA GÖZÜKTÜ

Bulduğum kaynağa göre vatanda listelenip kaldırılan ps5 pro fiyatı:49.999 tl tahmin ettiğimiz civarda bir fiyat siz ne düşünüyorsunuz bu arada kesin değildir kaynak:Shifdelete.net
  8. mifdal

Playstation 5 vs xbox series

Ne almalıyım ps5 alır geçerdim ama oyun fiyatları pahalı geliyor online oyun hiç oynamam indie ve ama genellikle aaa yada aa büyük hikayeli oyunlar oynarım işlerimi yapabileceğim bir pc im var online oyunları onda oynayabilirim çok oynamam zaten
  9. mifdal

Ps5 almak mantıklı mı?

Gtx 1650 laptop var alınır mı? Oyun fiyatları sıkıntı olur mu?
  10. mifdal

Hangi konsol alınmalı?

Merhaba değerli donanım arşivi forum üyeleri size bir sorum var xbox mı tercih etmeliyim ps mı ps özel oyunlarını seven biri olarak ps store daki zamlar benim kafamı karıştırdı xbox da da showcase izledim beğendim ama ps oyunlarınıda seviyorum pc almak istemiyorum pratik değil çünkü
  11. mifdal

Pc mi almalıyım ps5 mi

Selamünaleyküm size bir şey sormak istiyorum şimdi benim monster bir laptopum var memnun değilim açasım bile gelmiyor oyun oynamayı seven bir insanım pc yi satıcam bir tanesini alıcam telefonum var işlerimin bazılarını orda hallediyorum
  12. mifdal

Hangi konsol alınmalı

Şimdi ben bir tane konsol almayı düşünüyorum hangisi sizce olmalı 1708626810 Cevap yok mu
  13. mifdal

playstation özel oyun eksikliği

ps hakkında konuşmak istiyorum son zamanlarda çıkacak bir tane bile exclusive oyun yok zaten psnin oyunları pc ye getirme çabası bir hataydı bence konsol sattıracak oyunları yok ben rise of the ronin ve final fantasy için ps almam zaten çok srmez pc ye gelmesi zaten ps in servis ve cloud...
  14. mifdal

ps 5 vs nintendo switch

şuan kararsızım ps in bu sıralar exclusive oyun çıkartmaması can sıkıyor nintendo oyunlarıda ilgimi çekiyor
  15. mifdal

yeni laptop veya ps5

merhaba ben kararsız kaldım laptopum var gtx 1650 16 gb ram 512 gb ssd yeni laptop almalı mıyım yoksa ps5 mi almalıyım laptopu satmayacağım pc den de oyun oynarım ben birde günlük işlerimi görsün isterim
  16. mifdal

12000 TL konsol önerisi

PC var 12138 Max bütçe konsol önerisi laptop var yani PC derken
  17. mifdal

PS4 vs Nintendo switch lite

GTX 1650 laptopum var hangisi
Geri