ps 5 vs nintendo switch

mifdal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
305
şuan kararsızım ps in bu sıralar exclusive oyun çıkartmaması can sıkıyor nintendo oyunlarıda ilgimi çekiyor

net ps5 hocam nintendoyla kıyaslandığında özellikle uzun vadede ps5ten alacağınız zevki 5 tane nintendo birden olsa veremez

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
net ps5 hocam nintendoyla kıyaslandığında özellikle uzun vadede ps5ten alacağınız zevki 5 tane nintendo birden olsa veremez
hocam sony bu nesilde salıyor oyuunları 3. yıl oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Switch öldü ölecek yenisini çıkartıcaklar diye biliyorum. Yeni model çıkınca ona bakın
biliyorum hocam ama almam lazım 1 yıl dayanamam

iyide pste sadece sonynin oyunları yok ki ? Örneğin daha önce oynamadıysan al rdr2yi min 50 saat benim gibi bitmesin istersen 200 saatten fazla oynatır başında tek bir oyun.

Mantıklı bir kiyas değil ps5 ile yeni nesili bitirirsin switch ile zamanımızı yakalayamazsın(ikisininde kullanıcısıyım)

Hocam şuan salsada daha destek alıcaktır gta6 bombası var önümüzde en yakın açıklanmış olarak

Çok ilginç kıyaslamalarla geliyorsunuz. İnsanlar da şaşırıyor.

Her türlü ps5. Ben normalde konsoldan hiç hazzetmem ama PS in bir sürü kaliteli oyunu var. Ayrıca gta6 ps5 e gelcek sırf onun için bile alınır

hocam xbox ta da var sony nin yaptığı tek oyun volverine
Xboxun genel olarak konsol tarafı sıkıntılı ve kötü gamepassle falan idare ediyorlar ps nin satış sayısı xboxun katlıyor özel oyun az bi forza gears of war halo falan var adam akıllı

Geri