Arkadaşlar ps4 slim kullanıyorum cihazı elime alırken şurdaki parça çıktı ve kızaklı bir sistemi var bu normal mi yoksa kırılmış olma şansı var mı geri taktım fakat hassas dokununca sabit değil de kızaklı olduğunu hissediyorum normal mi ?.Gördüğünüz gibi ok şeklinde elimi kaydırdığımda çıkıyor...
Arkadaşlar ps4 ü olan arkadaşlar bakabilir mi cihaz açıkken usb ye kontrol kalemi ile kontrol ediyorum elektrik var gösteriyor ayrıca çok küçük gıdıklamalar oluyor arkadaşlar sizde cihazınızı kontrol edebilir misiniz?
Arkadaşlar hepsiburadadan ps4 alacağım bir sorun yaşar mıyım satıcı ile ilgili ya da teşhir ürün göndermeleri söz konusu olur mu ?
https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-slim-500-gb-gta-v-days-gone-god-of-war-fortnite-psn-eurasia-garantili-p-HBV00000QYPLS
Arkadaşlar hemen kısa özet geçeyim 4k televizyonum var bu 2 üründen birisi ps4 mega paket 500gb diğeri ps4 pro 1tb fakat pro modelde sony garantisi yok elimde harici 1 tb disk var sizce ne yapmalıyım mega pakette sony garantisi bulunmakta...