başka vergi indirimi olur mu sizce elektronik te? parça anlamında. cpu gpu7000 TL ile 8000 TL arasında olacak yüksek ihtimal.
Eylülde %50 olan konsol vergisi, %20'ye düşecek. Ama yinede 7000-8000 TL arası olacaktır konsolun fiyatı.
Hiç sanmıyorum. Biz konsol ürünlerini Euro üzerinden alıyoruz, dolar değil.başka vergi indirimi olur mu sizce elektronik te? parça anlamında. cpu gpu
o zaman devam edeceğim almaya beklemek yerine. zam bile gelebilir.Hiç sanmıyorum. Biz konsol ürünlerini Euro üzerinden alıyoruz, dolar değil.
Vergi indirimi olsa bile Euro yüksek olabilir, fiyatları etkileyebilir.
Bendeo zaman devam edeceğim almaya beklemek yerine. zam bile gelebilir.
Ula bu fiyatlar ne olmuş öyleArkadaşlar size bir şey soracağım ben ps4 slim 500gb mega paket sony garantili mi alıyım yoksa ps4 pro ithalatçı garantili mi alayım 4k televizyon var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende
Sony PS4 Slim 500 GB + Gta V + Days Gone + God Of War + Fiyatı
Sony PS4 Slim 500 GB + Gta V + Days Gone + God Of War + en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hangisi sizce arkadaşlar ?Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü Fiyatı
Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Dostum biz ps leri euro üzerinden alıyoruz. Şu anda kesin bir şey söylemek imkansız. 7000 tl 9000tl arası olacağı öngörülüyor. Euro ve vergiler artar büyük ihtimal ve fiyat tekrar artar.Arkadaşlar sizce ps5 çıktığında ne kadar olur konsol vergileri düşücek mi bir bilginiz var mı yakın zamanda alıcam dedim ki bekliyim sizce ne olur ?
İthalatçı garantili cihaz önermiyorum. Bir sorun olduğunda kullanıcı hatası der geçerler. Şunu bilin mesela ps4 ünüzün ekran kartı yandı bunu değiştiremez ithalatçı kullanıcı hatası der geçer. Sony öyle bir durumda direk yeni cihaz veriyor. İyi olan ithalatçılar vardır eminimki ama riske atmamak lazım. Elinizde kalırArkadaşlar size bir şey soracağım ben ps4 slim 500gb mega paket sony garantili mi alıyım yoksa ps4 pro ithalatçı garantili mi alayım 4k televizyon var.
Bende
Sony PS4 Slim 500 GB + Gta V + Days Gone + God Of War + en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hangisi sizce arkadaşlar ?Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü Fiyatı
Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Pro modelinin yorumlarına baktım. Farklı cuh kodu ile geliyormuş. Biri diyor ki abd priz ile geldi içindeki çevirici kırık çıktı kutu da ezilmiş. Cuh un farklı olması ürünün priz tipi konsolun giriş tuşunun X yerine O olması gibi şeyleri etkiliyor. Önermiyorum pro modeliniArkadaşlar size bir şey soracağım ben ps4 slim 500gb mega paket sony garantili mi alıyım yoksa ps4 pro ithalatçı garantili mi alayım 4k televizyon var.
Bende