Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Xbox ı nasıl monitöre bağlarsın ??

nasıl bağlanır hdmi kablosunu pc ye mi takcaz monitöre mi sonra nasıl aktif etcez televizyona takınca kumandada hdmi seçeneğini seçiyorsun xbox ekranı geliyor monitörde nasıl
  2. TahaCel

Xbox series s ile televizyonda 120 fps alma

xbox series s ile 2 k da 120 fps alıyorda televizyon o kadar hz gösterir mi ki ? 30 fps göstermesinde bizim televizonun özelliklerinden bir kısmını attım https://www.epey.com/televizyon/philips-55pus7805.html detaylısıda var burda 1624981119 konuyla alakasız ama altta bir arkadaş...
  3. TahaCel

Xbox series S 4k televizyonda oynama ??

xbox series s alıcam ama 2k ya 120 fps destekliyormuş heralde bizim televizyon 4k ben televizyondan oynucam daha zevkli pc den oynucak olsam sadece kol alırdım zaten :D bide oyunu series s i televizyona bağlasam oyunu oynatırmı fps felan düşermi sorun olur mu bide görüntü kaybı olurmu çok...
  4. TahaCel

Xbox microsoft garanti hakkında ??

amazondan xbox almayı düşünüyorum ama ithalat garantili diyor korkuyorum bu yüzden amazon ve xbox ile konuştum sizce amazondan alimmi amazon ile konuştum destek ile herhangi bir sıkıntı olmasında garanti haricinde heralde dediki amazon olarak 2 yıl biz garanti veriyoruz herhangi bir sıkıntı...
  5. TahaCel

Xbox şarj kiti ne işe yarıyor ??

https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-oyun-ve-sarj-kiti-9-nesil-pm-HB00000XWRMI bu linkteli ne işe yarıyor pillerimi şarj ediyor yoksa bunu şarj edip pil yerine bunu takıyorsun batarya gibi yani
  6. TahaCel

xbox series s vs one x ??

sizce hangini almak daha mantıklı one x 1TB HDD series 512 GB ssd one x 4k destekliyormuş daha iyi görütüye sahipmiş heralde hangisi daha uzun ömürlüdür işimi görür 4k televiyonda oynucam oyunu arda 1080 p monitörüm var onda oynarım Xbox one...
  7. TahaCel

Xbox ithalatci vs türkiye garantili??

Xbox alicam ama 3999 veya 4k ya satilan var ithalatci garantili diye bide 4400 4500 e satilan var türkiye garantili buda farkli nelerdir hangisini almak mantikli 1624675718 Xbox series s
  8. TahaCel

doların düşmesi konsolları etkiler mi ??

dolar düşse xbox oyun konsollarıda düşer mi bundan etkilenir mi ? sizce
  9. TahaCel

Xbox gamepass hakkında kafama takılan soru?

şimdi gamepass için her ay 45 TL ödüyorsun ya istediğin zaman iptal edebiliyorsun şimdi ben örnek verim ilk ay aldım kullandım gamepassi aldım oyunları oynuyorum diğer ay bir yere gitmem gerekti sivasa felan 1 ay yokum evde oyun oynamıcam boşunada para vermiyim dedim gamepasse iptal ettim 1 ay...
  10. TahaCel

Xbox One s veya PS4 almak hala mantıklı mı ??

Xbox one s veya ps4 almak hala mantıklı mı ? sizce xbox one s almak mı ps4 almak mı daha iyi olur ? bide xbox one s ile xbox series s 'sin arasında çok fark var mı hangisi almak mantıklı xbox one s hala iş görür mü o burdakilerden şuan daha ucuz da 1624634947 şöyle bir paket almak mı daha...
  11. TahaCel

Neden Xbox Cafe Yok?

Ps4 kafeler var ama hiç xbox kafe yok neden ?
  12. TahaCel

Xbox one s hala Alınır mı?

Soru yukarda
  13. TahaCel

Xbox game pass üyelik oyunları neler

Xbox game pass içindeki oyunlar nelerdir ve bunları pc den oynuyabilyoduk dimi Microsoft store üzerinden 1599343306 6 tl mi şuan peki ödeyince hemen nasıl iptal etcez üyeliği
Top Bottom