Arama sonuçları: *

1. sezerbey98

RTX 3060 Max-P fiyatına 2K 144Hz + Xbox SX + MX330lu laptop alınır mı ?

Size hangisi daha uzun ömürlü ve daha rahat bir seçenektir ? 5-6 yıl götürsün , grafikler üzmesin yeterli. Bir yanda 2K 144Hz 17.3" 3060 laptoplar varken öte yanda 2K ekran + XBOX SX + MX330 laptop alınabilme ihtmali var. Kafa çok karışıyor .
  2. sezerbey98

Xbox Series X'te oyunları nasıl ucuza ediniyorsunuz ?

Merhaba ben PS5 kullanıcısıyım. PS5 kullanmamdaki en büyük etken exclusivelerden ziyade 2. el oyun al-sat-takasla olayı veya oyunları kiralama olayı. Çevremde konsolcu yok kardeşlik asla yapamam , Gamepass kütüphanesi de benim için yetersiz hatta ben AC oyunlarını çıktığı gibi alırım kutulu...
  3. sezerbey98

Playstation 5'ten Xbox Series X'e geçmek mantıklı mı ?

Arkadaşlar 3 haftadır PS5 sahibiyim. Çok memnunum . PS Collection olsun PS Plus olsun mükemmel oyunlar veriyorlar . Oyun kiralama ve al-sat ile oynayamadığım oyun yok. Fakat son zamanlarda Türkiye'de konsol rekabetçi farklı bir boyut aldı. Xbox o kadar övülüyor ki anlamayamadım bir türlü ...
  4. sezerbey98

Xbox Series X'in 4K performansından memnun musunuz ?

Sorum çok basit. Ben şuan pandeminin yoğun olduğu yerde oturuyorum maalesef tekno marketlerde deneyemiyorum. Hayatımda hiç 4K ekranım da olmadı. Geçmeyi düşündüğümden soruyorum. Xbox Series X'in 4K performansından memnun musunuz ? PCde oyun oynar gibi his veriyor mu size ? Ray tracinginden de...
Geri