Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Steam Machine/Gamepad/VR Set Duyuruldu!

Steam durdu durdu sonunda duyuruyu yaptı. Steam machine, gamepad ve vr set duyurdu. Steam machine, Steam deck'den 6 kat daha güçlü olacakmış.
  2. Perfectshot06

Samsung'dan Apple'a Cevap: Galaxy XR Gözlük!

Samsung, Apple'a Cevap vermiş. Hem de yarı fiyatına :)
  3. Perfectshot06

Honor'dan Robot Phone!

Wall-e tarzında küçük ai robotu olan telefon geliyormuş :D.
  4. Perfectshot06

Steelseries'den 600$'lık Yeni Kulaklık: Nova Elite!

SS bana göre üst segmentteki en iyi oyuncu kulaklıkları yapan şirket. Şimdi de en iyi kulaklıklarıni tanıtımışlar. Tr fiyatı 35+ olacaktır. Nova pro kablolu almayı düşünüyordum 7 bine. Görünce heyecanlandim ama fiyatı çok pahalı... https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-nova-elite
  5. Perfectshot06

Honor Magic Pad 3 Tanıtıldı! (Downgrade Yedi)

Honor magic pad 2 alma arifesinde biri olarak bugün baktım 1 ay önce magic pad 3 tanıtılmış. Ama nedense model downgrade yemiş. Oled ekran IPS olmuş. 1600 nit parlaklık 1000 olmuş. Yüzde 92 ekran gövde 91 olmuş. Hiç mi iyileşme yok derseniz Ekran boyutu 12.3'den 13.3 olmuş. İşlemci 8s gen 3'den...
  6. Perfectshot06

Rog'dan Yeni 5090: Matrix Edition!

Enteresan bir tasarımı var :d
  7. Perfectshot06

Bf 6 Steam'den 605 Bin Ön Sipariş Aldı!

Sadece Steam'den 605 bin ön sipariş almış. Daha bu sayılara epic/EA app/ PlayStation/Xbox'da eklenecek.
  8. Perfectshot06

Asus'dan 500 Bin Dolarlık RTX 5090!

Asus 5 kg altın kullanarak 5090 üretmiş. Fiyatı ise 500 bin dolar. Yani 20 Milyon ₺. Forumdan size hediye almasını istediğiniz arkadaşınızı etiketleyin size hediye alsın :kekw:
  9. Perfectshot06

Samsung Watch 8 Tanıtıldı!

Tasarım olarak sonunda değişmiş biraz da olsa. Parlaklık olarak 3000 nite kadar çıkabiliyor. Pil olarak gene hayal kırıklığı. 30 saat maks demişler. 40mm fiyatı 14 bin 44mm fiyatı 15 bin https://www.samsung.com/tr/watches/galaxy-watch/galaxy-watch8-44mm-silver-bluetooth-sm-l330nzsatur/
  10. Perfectshot06

Samsung Geri Döndü! Dünyanın En İnce Katlanabilir Telefonu Fold 7 Tanıtıldı!

Veee samsung sonuda geri döndü. Yıllardır eleştirilen kalınlık problemi tarihe karışmış gibi duruyor. Honor Magic v3 kullanıcısı olarak benim telefona ben çok ince derken benim telefondan daha ince. Katlanmış durumda 8.9mm katlanmamış modda 4.2mm...
  11. Perfectshot06

İddia: AMD 9080 XT Geliyor!

Tweaktown'a göre amd 5080 ile rekabet edecek bir kart hazırlıyor. Kart ortalama da 9070xt'den %15-40 daha hızlı olacak, 4K'da ise RX 9070 XT'den yaklaşık %28 daha hızlı olacak. İddia edilen RDNA 4 tabanlı meraklı GPU, 256 bitlik bir bellek veri yolunda daha hızlı GDDR7 belleği kullanıyor ve...
  12. Perfectshot06

OpenAi O3 Kapatılma Komutunu Reddetdi!

Bir test ekibi yapay zekalardan matematik problemi çözmesini istemiş. Ve bu problemlerin sonunda kendilerini kapatmalarini istemişler. Chat gpt modelleri ise bunları reddetmiş. Bu da yapay zekanın bir komutu reddetdiği ilk test olarak kayıtlara geçmiş.
  13. Perfectshot06

AMD: Oyuncuların 8GB'den Fazla Vram'e İhtiyacı Yok!

AMD'nin 9060XT'yi 8gb VRAM ile çıkarmasından sonra Oyun Çözümleri Baş Mimarı Frank Azor, çoğu oyuncunun hala 1080p'de oynadığını ve 8 GB'tan fazla VRAM'e ihtiyaç duymadığını belirterek kararı savundu. Genelde böyle açıklamalar Nvidia'dan gelirdi. AMD bol bol VRAM eklerdi. Artık güç yozlastirir...
  14. Perfectshot06

Google Glass Geri Döndü: Project Aura

Teknolojiyle iç içe olan herkes bu gözlüğü duymuştur. İlk duyurulduğunda herkes çok heyecanlanmıştı. Çünkü daha vr kasklar bile tam olmamisken cikmamisken, ekranındaki küçük projeksiyon cihazı ile video izleme/navigasyon/çeviri gibi işlevler yapabiliyordu. Ama nedense hiçbir zaman çıkmadı. Şimdi...
  15. Perfectshot06

Huawei Watch FİT 4, Watch 5, Freebuds 6 Tanıtıldı!

Huawei yeni saatlerini ve kulaklığını tanıtmış. Watch fit 3 ve gt 5 kullanıcısı olarak, Huawei saatleri bence piyasadaki en alınabilir saatler. Hem tasarım hem de pil ömrü olarak bu saatin pili bu ekranla nasıl bu kadar uzun gidebilir diyorsun. Çünkü apple ve samsunga bakıyorsun 1-2 gün arası...
  16. Perfectshot06

Rog Ally 2 Xbox Edition Sızdı!

Asus'un Rog Ally 2 için Xbox ile anlaşacağı konuşuyordu. Tasarım olarak alttaki çıkıntı inanılmaz kötü duruyor... İlk xbox gamepadine benzetmeye çalışmışlar. Alttaki çıkıntının ilham kaynağı;
  17. Perfectshot06

Samsung'un Gözlüksüz 3D Monitörü 74 Bin'den Satışa Çıktı!

Gözlüksüz 3d özelliğine sahip. Vergisiz olarak 2000 dolardan ön siparişe açılmış Amerika'da. Bizde ise vergili fiyatı 74.199tl olmuş. https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-3d-g90xf-27-inch-165hz-uhd-ls27fg902xuxuf/
  18. Perfectshot06

Samsung'dan Gözlüksüz 3D Monitör!

Gözlüksüz 3d teknolojisi yeni bir teknoloji. Fuarlarda deneyimleyenler mükemmel çalıştığını ve gerçekten nesnenin ekranın dışında gözüktüğünü söylemişler. Tabi bu monitörlere özel içerik, oyun vs gelir mi bilmiyorum. Zamanında 3d tv'ler vardı ama kimse gözlük takmak istemediği için teknoloji...
  19. Perfectshot06

🔥Nintendo Switch 2 330$'den Tanıtıldı!🔥

Piyasanın kralı switch 2 tanıtıldı! Nvidia çip olduğu için dlss de olacak cihazda. Kısaca özellikler; - 5 Haziran çıkış tarihi -Switch 2 ekranı 1080p, 120 fps'ye kadar -Dock mod'da 4k/60 desteği -HDR destekli LCD ekran-Joy-Cons manyetik-Daha büyük SL/SR düğmeleri -Daha büyük kontrol çubukları...
  20. Perfectshot06

Starlink Azerbaycan'da 100 Manat(~2200₺)'den Hizmete Başladı!

Starlink Azerbaycan'da 100 manat ~2200₺'den abone alımına başlamış. Ekipman maliyeti ise tek seferlik 670 manat yani 15 bin civarı. Tabi starlink hali hazırda fiberi veya temiz VDSL altyapısı olanlar için değil. Kırsalda oturup adsl bile altyapısı olmayan veya halihazırda altyapısı çok kötü olan...
Geri