Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

General Mobile'dan 46 Bin Liralık Telefon!

Eskilerin f/p krali markası geri dönmüş gibi duruyor. Eskiden her sınıfta 2-3 tane discovery telefon olurdu. Şimdi Fenix II Pro 5g isimli bir telefon duyurdular. 512gb depolama 12 gb Ram + 12 Gb'de sanal Ram var. Telefonda Mediatek Dymensty 8350 işlemci var. Ekran ise; 6,67" Ekran Boyutu AMOLED...
  2. Perfectshot06

Recep İvediğin Arabasının Elektriklisi Geliyor!

KG Motors'dan Mibot;
  3. Perfectshot06

Asus Laptoplara SSD ve Ram Zammı Geliyor!

Asus, SSD ve Ram fiyatlarından dolayı bazı ürünlerine 5 Ocaktan itibaren olmak şartıyla zam yapacakmış. SSD ve Ram dendiğinde hazır sistem ve laptoplara gelecektir. Asustan sonrada diğer üreticilerde yapacaktır...
  4. Perfectshot06

LG 2026 Yılında Çıkaracağı Monitörleri Tanıttı!

Ces 2026'da tanıtılacak monitörleri yayimlamislar. RGB tandem woled hayatımıza giriyor. @Tayfunns @XPCX https://www.lg.com/ca_en/ces2026/ultragear-evo/
  5. Perfectshot06

Samsung 720p 1040Hz/2K 600Hz Monitörünü Tanıttı!

Samsung 2026 yılında çıkaracağı monitörleri duyurdu. 6k ve 5k olmak üzere 2 yeni IPS model geliyor. Muhtemelen fiyatları 2k oledlere yakın olacaktır. Keşke onun yerine mini led falan olsaydı. [H2 id='BOdyssey+G6+Yksek+Hzl+Oyunlar+in+Dnyann+lk+1040+Hz+Yenileme+HzB']Odyssey G6: Yüksek Hızlı...
  6. Perfectshot06

Gravastar'dan 9070 XT Ekran Kartı 😲!

Garip klavye tasarımları ile ürün çıkartan gravastar 9070xt ekran kartı çıkarmış hem de benzer tasarım dili ile. https://www.desibela.com/yeston-x-gravastar-amd-radeon-rx-9070-xt-16g-gddr6-mercury-ekran-karti-rx9070xt-16gb?srsltid=AfmBOooYhzkSW34vgN1xd-BsYA4vCaa7vdSbCU1uIpsNMBytKflCGj4G
  7. Perfectshot06

Amd FSR Redstone Tanıtıldı!

AMD FSR™ “Redstone” FSR “Redstone”, AMD RDNA™ 4 GPU’larda daha akıcı performans ve daha keskin görseller sunan, yapay zekâ destekli oyun teknolojilerinden oluşan bir pakettir. FSR Upscaling: (Önceden AMD FidelityFX™ Super Resolution 4) Düşük çözünürlüklü karelerden net ve yüksek kaliteli...
  8. Perfectshot06

2.33M Fiyatıyla Citroen E-C5 Aircross Tanıtıldı! 🔥🔥

Kokpit tasarımının ekranları mercedesten ilham alarak yapmışlar diyelim :D.
  9. Perfectshot06

Samsung'un Üçe Katlanabilir Telefonu Tanıtıldı 🔥🔥🔥

Samsung Trifold tanıtılmış. Aşağıdaki linklerden kutu açılımı ve incelemesine bakabilirsiniz.
  10. Perfectshot06

Koşun 🏃‍♂️ Xbox Crocks Sonunda Duyuruldu!

25 yıllık ömrümde 50 yıldır beklediğim haber sonunda geldi. Xbox Crocks duyuruldu 🥳🥳🥳🥳🥳.
  11. Perfectshot06

Steam Machine/Gamepad/VR Set Duyuruldu!

Steam durdu durdu sonunda duyuruyu yaptı. Steam machine, gamepad ve vr set duyurdu. Steam machine, Steam deck'den 6 kat daha güçlü olacakmış.
  12. Perfectshot06

Samsung'dan Apple'a Cevap: Galaxy XR Gözlük!

Samsung, Apple'a Cevap vermiş. Hem de yarı fiyatına :)
  13. Perfectshot06

Honor'dan Robot Phone!

Wall-e tarzında küçük ai robotu olan telefon geliyormuş :D.
  14. Perfectshot06

Steelseries'den 600$'lık Yeni Kulaklık: Nova Elite!

SS bana göre üst segmentteki en iyi oyuncu kulaklıkları yapan şirket. Şimdi de en iyi kulaklıklarıni tanıtımışlar. Tr fiyatı 35+ olacaktır. Nova pro kablolu almayı düşünüyordum 7 bine. Görünce heyecanlandim ama fiyatı çok pahalı... https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-nova-elite
  15. Perfectshot06

Honor Magic Pad 3 Tanıtıldı! (Downgrade Yedi)

Honor magic pad 2 alma arifesinde biri olarak bugün baktım 1 ay önce magic pad 3 tanıtılmış. Ama nedense model downgrade yemiş. Oled ekran IPS olmuş. 1600 nit parlaklık 1000 olmuş. Yüzde 92 ekran gövde 91 olmuş. Hiç mi iyileşme yok derseniz Ekran boyutu 12.3'den 13.3 olmuş. İşlemci 8s gen 3'den...
  16. Perfectshot06

Rog'dan Yeni 5090: Matrix Edition!

Enteresan bir tasarımı var :d
  17. Perfectshot06

Bf 6 Steam'den 605 Bin Ön Sipariş Aldı!

Sadece Steam'den 605 bin ön sipariş almış. Daha bu sayılara epic/EA app/ PlayStation/Xbox'da eklenecek.
  18. Perfectshot06

Asus'dan 500 Bin Dolarlık RTX 5090!

Asus 5 kg altın kullanarak 5090 üretmiş. Fiyatı ise 500 bin dolar. Yani 20 Milyon ₺. Forumdan size hediye almasını istediğiniz arkadaşınızı etiketleyin size hediye alsın :kekw:
  19. Perfectshot06

Samsung Watch 8 Tanıtıldı!

Tasarım olarak sonunda değişmiş biraz da olsa. Parlaklık olarak 3000 nite kadar çıkabiliyor. Pil olarak gene hayal kırıklığı. 30 saat maks demişler. 40mm fiyatı 14 bin 44mm fiyatı 15 bin https://www.samsung.com/tr/watches/galaxy-watch/galaxy-watch8-44mm-silver-bluetooth-sm-l330nzsatur/
  20. Perfectshot06

Samsung Geri Döndü! Dünyanın En İnce Katlanabilir Telefonu Fold 7 Tanıtıldı!

Veee samsung sonuda geri döndü. Yıllardır eleştirilen kalınlık problemi tarihe karışmış gibi duruyor. Honor Magic v3 kullanıcısı olarak benim telefona ben çok ince derken benim telefondan daha ince. Katlanmış durumda 8.9mm katlanmamış modda 4.2mm...
Geri