Arama sonuçları: *

1. Osmanucr

Bilgisayarımda işletim sistemi hariç herşeyi silmek istiyorum

Bilgisayarımda işletim sistemi hariç herşeyi silmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
  2. Osmanucr

40 GB lik oyunu sıkıştırmalarla kaç gb ye düşürebilirim. programla vb

40 GB lik oyunu sıkıştırmalarla kaç gb ye düşürebilirim. programla vb nasıl yapabilirim arkadaşlar. ?
  3. Osmanucr

İşletim sistemini yükseltirsem performans az da olsa artarmı ?

Soruyu başlığa yazdım
  4. Osmanucr

Windows 10 kaç gb yer kaplıyor ?

Windows 10 kaç gb yer kaplıyor ? 240 gb harddisk var
  5. Osmanucr

Windows 7 İSO dosyası silme

Sa ben format atmak istiyordum pc ye , yani windows 7 yi silip birdaha kurmak istiyodum rüfus ile usb ye win7 iso kurdum sonra biostan birşeyler yaptım . Bilgisayarı yeniden başlatınca 2 tane windows 7 seçme yeri geldi diğerini nasıl silicem o seçme ekranı gelmeden girmesini istiyorum.
  6. Osmanucr

Yavaş Windows 7 açılışı

Arkadaşlar bu başlangıç ekranında rahat bi 3-4 dakika sürüyor neden bu kadar yavaş ve yandex i açarken de çok yavaş açıyor... Neyden kaynaklı bi yavaşlıktır ? (Resim örnek)
  7. Osmanucr

İstanbul içi windows 7 cd si olan varmı ?

İstanbul anadolu yakası tarafında windows 7 cd si olan varsa bir günlüğüne almak istiyorum
  8. Osmanucr

Win 7 yükleme

Burada ne yapacağım
  9. Osmanucr

rüfus programı yardım

önyükleme yazan yerde ne seçeceğim -free dos var -birde ms dos var hangisini seçeceğim win 7 iso yükleyeceğim !
  10. Osmanucr

Windows 7 format usb si

Selamun Aleyküm ben win 7 ye pc me format usb si oluşturmak istiyorum youtubeden baktım iso dosyası falan indiriyorlar . İso dosyası nedir ? Birde güvenilir bir iso dosyası linki varmı sizde ? bilgisayarımı resetlemek istiyorum o yüzden sordum
  11. Osmanucr

Windows 7 ye format nasıl atılır ?

Selamun Aleyküm arkadaşlar ben pc yi yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum pc ye format atmak istiyorum nasıl cd siz ve flash sız format atarım ? hep biligisayarcıya attırdım formatı Bu varken atabilirmiyim ?
  12. Osmanucr

Windows 7 bios a girme

Selamun Aleyküm Windows 7 64 bit bilgisayarım ve Gigabyte GA-78LMT-S2PT anakartım var nasıl biosa giricem ?
  13. Osmanucr

Windows fotoğraf görüntüleyicisi

Arkadaşlar win 7 kullanıyorum bir resim açınca arka plan neden koyu krem rengi gibi oluyor önceden beyazdı
  14. Osmanucr

Windows 10 Performansı

7 Yıllık sistem şuan W7 , Windows10 kursam performans artarmı veya Windows 10 kursam dahamı kötü olur ? Sistem aşağıda yazıyor
  15. Osmanucr

Windows 7 Başlatma ekranı

Bilgisayar açılırken bu ekranda 3-4 DK kalıyor. Sebebi ne olabilir ?
  16. Osmanucr

Windows 7 den windows 10 a geçiş

Windows 7 kullanıyorum windows 10 a geçiş yapsam bilgisayarın içindeki her şey sıfırlanırmı ve oyunlarda az da olsa fps artışı görürmüyüm ? Sistem özelliklerim aşağıda yazıyor windows 10 kaldırırmı ?
  17. Osmanucr

Görev yöneticisinin üst tarafı yok

Nasıl oldu bilmiyorum herhalde yanlış bir yere bastım
  18. Osmanucr

Windows Orijinal değil yazısı nasıl gider

?
  19. Osmanucr

Adobe Flash Player

Ben Adobe Flash Professional CS6 ile animasyon yapıyorum. Bu gün birşeyler oldu ve .swf uzantılı dosyamı birlikte aç kısmından bir türlü adobe flash player ı bulamıyorum . Yardımcı olurmusunuz
Geri