Arama sonuçları: *

1. Ameyus

Çözüldü✓ Chrome'u Kuramıyorum

Bilgisayarıma format attım. Chrome tarayıcısını indirdim. İndirilen dosyayı açtığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor diyor. "Bilgisayarınıza uygun bir sürüm bilmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun. " yazıyor ayrıca. Başka kurulabilen her şeyi kurabiiliyorum ama chorme...
  2. Ameyus

Microsoft hesabı girerken klavye tuşları çalışmıyor

Arkadaşım bilgisayarına format attı fakat formattan sonra microsoft hesabı bilgilerini klavye çalışmadığı için giremiyor. Konsol açıp yazı yazabiliyor klavye çalışıyor ama onun dışında çalışmıyor bu sorunu daha önce yaşayan var mı?
  3. Ameyus

Program çalıştıramıyorum

İndirdiğim her hangi bir uygulamayı yüklemek istediğimde, bu uygulamanın windows üzerinde değişiklik yapmak istiyor musunuz? Seçeneği çıkmayıp hata veriyor. Ne yapmam gerek? 1687366744 Nolur yardım edin
  4. Ameyus

windows 10 yüklerken ne zaman flash bellek çekilmeli?

Windows 10 home sl yükleyeceğim daha önce win 7 yüklemiştim başka bilgisayarda. yeniden başlatmadan önce flash bellek'i çekiyorduk. Win 10 da böyle bir durum var mı? technopat'ın videosunda göremedim.
  5. Ameyus

Oem ve Retail key hakkında

Laptop'da hdd yerine ssd takılacak ve laptop'da retail ya da oem key mi var bilmiyorum o yüzden iki sorum olacak: 1)Oem key varsa ssd takınca iso yükledikten sonra otomatik olarak lisanslanır mı? 2)Retail varsa hdd'deki windowsu silersem yine aynı key ile tekrar etkinleştirebilir miyim?
  6. Ameyus

Hdd'deki windowsu ssd'ye yüklemek!

Böyle bir şey mümkün mü mümkün değilse win 10 nasıl yükleyebilirim ssd'ye ucuza.
  7. Ameyus

Win 7 pro key lazım (internettekiler çalışmıyor)

Win7 pro key deniyorum kabul etmiyor ne yapıcam?
  8. Ameyus

Win 7 yükledim internet explorer kullanılamıyor chrome nasıl indireceğim?

İnternet explorer kaldırıldı bunu biliyorum ama o olmadan bilgisayara nasıl chrome yükleyeceğim?
  9. Ameyus

Windows 7 pro için nereden key bulabilirim?

Bilgisayara ein 7 pro yükleyeceğim ama nereden ücretsiz key edineceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  10. Ameyus

Acil yardım lazım format atarken sorun yaşadım

Windows 7 vista yüklüyorum önce windows 7'yi yükledim 2.8 GB. Rufusta aktif edip flash diske ekledim. Taktım açtım dil falan seçtim ama burada tıkandım. "Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra Tamam'a tıklayın." Ne yapmam gerek?
  11. Ameyus

Windows key alternatifleri güvenilir midir?

Hazır sistem alırken içinde windows deneme sürümü geliyor. Deneme sürümü bittikten sonra key almak gerekli fakat 2000 TL civarında olduğu için alamıyorum. Ucuz fiyata satılan keyler var ama güvenilir mi bir sorun çıkarır mı? Windows'un sitesinde çalıntı veya sahte olabileceği söyleniyor ne kadar...
Geri