Arama sonuçları: *

1. MattJohn

W11'de Saati Ortalamak Mümkün Mü?

Merhaba arkadaşlar. Yeni W11'e geçtim. Bu saati ortalamak mümkün mü? W10'da ortada duruyordu şimdi sağda duruyor. İnternetten baktım mümkün değil sanırım?
  2. MattJohn

W11 ve Office Key Satan Site Önerisi

Merhaba arkadaşlar, yeni laptopum için W11 Pro ve Office key satın almak istiyorum. İkisinin de olduğu ve önerdiğiniz bir site var mı? W11 arada çok fiyat farkı yoksa Retail key olmasını tercih ederim.
  3. MattJohn

Bilgisayarım Sürekli Donup Duruyor

Merhaba arkadaşlar. Windows 10 laptop kullanıyorum, birkaç gün önce "KERNEL SECURITY CHECK FAILURE" hatası verdi. Sonra bu hatayı hiç vermedi ama 10 dakikada bir donup duruyor. Mesela 11:40'da bilgisayarı açık bırakıp gittim, bir saat sonra geldiğimde 11:49'da donup kalmış şekilde gördüm. Böyle...
  4. MattJohn

Formattan Sonra PC Kafayı Yedi!

Merhaba arkadaşlar. Eski bir bilgisayarım var, Windows 10 kasıyordu Windows 7 Pro'ya dönüş yaptım bugün. Her şey güzel ama programları yüklerken sıkıntı yaşıyorum. Bunları eskiden sorunsuz kullanıyordum ama şimdi bir sıkıntı var nedense. Adobe Acrobat Reader yüklenmiyor. Office programları...
  5. MattJohn

Kanser Eden Torrent Sorunu (!)

Arkadaşlar Torrentten dosyalar indiriyorum. Bazı dosyalarda sonsuza kadar "Connecting to Peers" yazıyor. Seeder olmasa anlarım da mesela örneğin sistemden baktığım zaman 12 seeder var 0 leecher var, yani tek indiren kişi benim, o seederların hepsinin bana çalışması gerekmiyor mu? Ona rağmen hep...
  6. MattJohn

Windows 10'umu Çökerten Program!

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Yıllardır Adobe ürünlerini crackli kullanıyorum ve sorun yaşamadım ancak son aylarda Photoshop CC 2018 19.1.5 sürümü Windows 10'umun mavi ekran vermesine sebep oluyor. Spesifik olarak bu program olduğuna eminim çünkü sadece Photoshop açıkken mavi ekran...
  7. MattJohn

375 GB Yer Kaplayan Şey Nedir?

Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar. Windows 10 attım bilgisayara UEFI USB ile ancak ilginç bir şey var. Şu an bilgisayarda sadece Windows 10 kurulu olmasına rağmen 1.45 TB alan kalmış gözüküyor. Tamamen boş olsa 1.81 olacak zaten ancak sadece Windows 375 GB mı yer kaplıyor? Ben mi bir şeyi yanlış...
Top Bottom