Arama sonuçları: *

1. Layhton

Çözüldü✓ Windows 11 pro Nihai performans yardımı

laptobuma format atıp win 11 pro ya geçtim ve güç seçeneklerini değişmek istedim ama sadece dengeli profili mevcut. forumda gördüğüm bir yolu izledim fakat çözülmedi ne yapmalıyım? KOD: powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 VE powercfg/s f15d20ed-d49b-4048-9be3-ae3e6d877163
  2. Layhton

Güç seçeneği hangi ayarda olmalı

Laptobuma format atıp windows 11 pro ya geçtim. İnternetten yapılması gereken ayarlara bakarken pc hocasının bir videousunu gördüm ve orda bahsettiği üzere güç seçeneğini dengeli yapmamızı tavsiye ediyordu. Bunun üzerine Güç seçeneğini performansa aldım ve bahsettiği gibi, bilgisayarım arkada...
  3. Layhton

Windows 11 pro en iyi performans ayarları hakkında yardım!

Windows 10 pro olan hp victus laptobuma windows 11 pro yükledim fakat çok garip hissettiriyor ve ayarları hakkında bilgim yok. En performanslı ayarları arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Rust-pubg ve arasıra hikayeli oyunlar oynuyorum.
  4. Layhton

Windows 11 pro mu? 10 pro mu

Merhaba Bu laptoba yaklaşık 1,5 yıldır sahibim ve format atmak istiyorum. Oyun ve grafik tasarım için kullanacağım, sizce windows 11 pro mu? yoksa 10 pro mu kurmalıyım?
Geri