Arama sonuçları: *

1. Clyde

W11 Kullananlar Rica Etsem Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

Arkadaşlar merhaba. W10 kullanıyorum. W11'i hiç beğenemedim kanım ısınmadı ama son dönemde W10'da yaşadığım sorunlar sanki W11 yüklemem için bir çağrı gibi geliyor. Nvidia sorunları, dosya gezgini sorunları, yazılım sorunları bıktırdı artık beni. W11'e geçilir mi önerir misiniz? 1 haftada 3 kere...
  2. Clyde

Bilgisayarı Her Açtığımda Microsoft Hesabım Kapanıyor

Outlook hesabımın şifresini değiştirdikten sonra bu olmaya başladı. Her bilgisayarı açtığımda XBOX ve Microsoft Store'da açık olan hesaplarım kapanıyor. Her bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrardan hesaplarıma giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bunu nasıl çözebilirim çünkü artık sinir etmeye başladı.
  3. Clyde

TYPE-C Flash'tan Windows Kurulumu Mümkün Mü?

Daha önce denemiştim ama olmamıştı. Flash alacağım hem Windows kurulumu için hem de gündelik kullanmak için. Telefonumda da kullanmak için Type C almak istiyorum. Daha önce deneyen kuran oldu mu?
  4. Clyde

Nvidia ShadowPlay Oyunları Görmüyor Kayıt Almıyor.

3 Gün öncesine kadar her şey normaldi bir sorun yoktu. Aldığım gereksiz klipleri sildim. Ondan sonra oyunları görmemeye başladı. 30 saniyelik klip almak istiyorum almıyor sağ altta işaret çıkmıyor. Anında Yeniden Oynatma'yı kapatıyorum geri açılmıyor. Sürücüyü tekrardan kurdum bir şey değişmedi...
Top Bottom