Arama sonuçları: *

1. n7cati

Bölünmüş Pdfleri Birleştirme

Selamlar , elimde form halinde bir pdf var fakat fotoğraflar dağılmış , yani fotoğrafın devamı ayrı bir sayfada , bunu nasıl birleştirebilirim çok önemli benim için. 1702405303 Bunu birleştirmem gerek ;
  2. n7cati

Uzak Masaüstüne Hızlı Fotoğraf Aktarma

Selamlar , kendi pcmden vds'e yani uzak masaüstüne fotoğraf göndermem gerekiyor fakat kendime göndermem oradan indirmem vs uzun sürüyor , daha hızlı bir yöntemi var mıdır bunun dropbox tarzı bir uygulama gibi?
  3. n7cati

Windows Lisansınızın Süresi Dolmak Üzere

Yaklaşk 3-4 ay önce forumdaki cmd yöntemi ile windowsu etkinleştirmiştim bu konu ile : https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ Fakat şimdi alttaki uyarıyı alıyorum , nereden key alabilirim? Windows 10 home kullanıyorum bu arada şuanda.
  4. n7cati

Windows Lisans Uyarısı

Forumdaki cmd ile w10 etkinleştirme konusu ile etkinleştirmiştim , 2-3 ay geçti ve her pc açılışında bu uyarıyı almaya başladım , oem keymi almam gerekiyor?
  5. n7cati

W10 Home'Dan Proya Nasıl Geçilir?

Selamlar,sistemim garantiden geldi ama pro yerine home kurmuşlar bunu nasıl proya çevirebilirim ? Etkin değil bu arada
  6. n7cati

Hazır sistemde american megatrends ekranı

Yeni hazır sistemim geldi açıldı fakat american megatrends ekranı geldi free dosmu bu? 1670840853 F1 bastım biosa attı
Top Bottom