Arama sonuçları: *

1. Wh897Xm

Bu windowsDefender bağlantısı Yeni bir uygulamaya ihtiyacınız var sorunu

Nasıl çözebilirim. Windows11 de WindowsDefenderi nasıl kapatabilirim?
  2. Wh897Xm

Virüslü kaptop formatlayacağım Windows’u nasıl kaybetmem?

Elimde virüslü bir laptop var. Bunu flash ile formatlayacağım ama üreticinin orijinal Windows’u gitmesin istiyorum. Bu mümkün mü?
  3. Wh897Xm

MSI Afterburner Değerleri Göstermiyor?

Açmam gereken bir ayar felan mı var bulamadım?
  4. Wh897Xm

Windows 11 için Yeterli Donanımım Var Ama İzin Vermiyor

Bilgisayarıma az önce format attım. Windows 10 yükledim. Şimdi de insider programına girip 11 e yükseltecektim ama bilgisayar donanımınız yeterli değil diyor. Formattan önce de 11 kullanıyordum. Ama şimdi yükleyemiyorum. Nasıl Düzeltirim?
  5. Wh897Xm

Format Atarken Karşılaştığım Sorun

Merhaba bu sabah pc yi sıfırlamak için önce hazırladığım flash belleği PC ye taktım. Ardından bıos ayarlarından boot seçeneği olarak flash belleğimi seçtim. UEFI olan belleğimi seçtiğimde içinde daha önceden UEFI windows olan ssd ye windows yükleyemiyorum. (UEFI olmadan yapabiliyorum)...
  6. Wh897Xm

Flash Belleğe İndirdiğim Windows ISO UEFI midir?

Microsoft’un sitesine girdim. İSO dosyasını kuracak olan EXE dosyasını açtım. Ve başka bir şey yapmadan bunu flash belleğime yazdırdım. internette uefı kurulumun çok daha iyi olduğunu okudum. Ne olduğunu felan bilmiyorum. benim kurduğum dosya UEFI midir.
  7. Wh897Xm

Windows Format İçin USB bellek hazırlamak

Format için bellek hazırlayacağım. Konu, rehber veyahut bir video atabilir misiniz? Windows 11 kullanıyorum ama sanırım onun için henüz yoktur. O yüzden Windows 10 gerekiyor. teşekkürler
  8. Wh897Xm

Windows silmeden format atmak-sıfırlamak

Windows’u silmeden pcdeki bütün dosyaları silmek pcyi sıfırlamak istiyorum. Win yüklü yeni pc almış gibi. Nasıl yapabilirim?
  9. Wh897Xm

Malware tarzı virüsler için ne yapmalıyım

önceki konuda bahsetmiştim sanırım PC de virüs var. Virüsler için hangi programı önerirsiniz ne yapmalıyım?
  10. Wh897Xm

Bilgisayarım da interneti yavaşlatacak bir virüs olabilir mi?

Merhaba. Dün akşamdan beri internette bir yavaşlama vardı, bu sabah düzeldi ama bir saat önce tekrar başladı. Ben de bir ara pc yine yeniden başlatıyordum ve PC’nin kapalı olduğu anda internetin normale döndüğünü fark ettim. Sonra bir kaç defa denedim ver sanki yine aynı sonuca ulaştım...
  11. Wh897Xm

Windows İçin Video yürütme programı önerisi

İndirdiğim videoları izlemek için kullanacağım. Hız ayarlama beşer beşer ileri geri sarabilme gibi pratik özellikleri Windows’un kendisi sağlamıyor. Bunun için program arıyorum. Yani sıradan basit bir video yürütme programı gerekiyor. Teşekkürler..
  12. Wh897Xm

PC ye nasıl Format Atılır

tamamen tüm diskleri silecek şekilde bir format atmak istiyorum nasıl yaparım?
  13. Wh897Xm

Oem Key Nedir,Korsan mı,Güvenliğe Etkisi Nedir?

An itibarı ile sabrım taşmış bulunmakta.Normalde windows Microsoft tarafından gerçekci bir fiyata (150-200) satılsa oradan alırdım.Ama bir keye 1500 tl veremem.Oem key almak istiyorum.Yıllardır kullanan tanıdıklarım var bir sorun yaşamadılar.Sizin düşünceniz nedir?
  14. Wh897Xm

Bilgisayarda 2 windows var nasıl silerim?

C diskinde normal Windows kurulu.ancak bu d diskinde de var.onu nasıl silerim. direkt sil dedğimde yeniden dönüştürülüyor diyor.
  15. Wh897Xm

Win10 kendimi yönetici nasıl yaparım?

Bir program açtığınızda"bu uygulamanın bilsaharınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz" Sorusuna evet cevabını veremiyorum çıkımıyor. Kendimi nasıl standart kullanıcıdan yönetici olarak değiştirebilirim?
  16. Wh897Xm

win 10 an operating system wasn't found hatası

nasıl çözerim? 1603203242 Girebilmem için her seferinde bostan sağ tarafdan disk seçmem gerekiyor. Ama normalde kullandığım disk boot ta seçili zaten 1603203344 Upppp 1603204238 @keremcnsz24 bir bilginiz var mı hocam
  17. Wh897Xm

Win10 To skip disk checking Yazısı

bu hatayı alıyorum.Nasıl düzeltebilirim.Biosta boot seçeneği doğru seçili.
  18. Wh897Xm

windows etkinleştir yazısı persormans düşüklüğüne sebep olurmu

windows etkinleştir yazısı persormans düşüklüğüne sebep olurmu
Top Bottom