Win yüklü yeni pc için tüm dosyaları silmek zorundasın.Windows’u silmeden pcdeki bütün dosyaları silmek pcyi sıfırlamak istiyorum. Win yüklü yeni pc almış gibi. Nasıl yapabilirim?
Win11win10da öyle bir seçenek vardı win kaç?
Tüm dosyaları silmek istiyorum. Windows hariçWin yüklü yeni pc için tüm dosyaları silmek zorundasın.
Eğer dosyaları silmek istemiyor, sadece işletim sistemine sıfır makyaj yapmak istiyorsan, Windows Sıfırlama yapmalısın. Arama bölümüne yazdığında çıkacaktır fakat bu hiç denecek kadar verim sağlar.
Temiz kurulum (Format) bahsettiğin şey. Normal bi format attığında istediğine kavuşacaksın. Format zaten herşeyi silip yeniden işletim sistemi kurmak anlamına gelir. Bunun için Windows Sıfırlama değil, internetten bir Windows iso dosyası indirip onun üzerinden yapmalısın. Forumda bu konuda yardımcı olduğum birçok konu var. Aratıp rahatlıkla bulabilirsin.Win11
Post automatically merged:
Tüm dosyaları silmek istiyorum. Windows hariç
Şuanki Windows’u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum sebebini anlamadığım şekilde hala Windows’u etkinleştir yazısı çıkmadı. Bu yüzden bu Windows’u kaybetmek istemiyorum.Temiz kurulum (Format) bahsettiğin şey. Normal bi format attığında istediğine kavuşacaksın. Format zaten herşeyi silip yeniden işletim sistemi kurmak anlamına gelir. Bunun için Windows Sıfırlama değil, internetten bir Windows iso dosyası indirip onun üzerinden yapmalısın. Forumda bu konuda yardımcı olduğum birçok konu var. Aratıp rahatlıkla bulabilirsin.
Hiçbişey değişmeyecek. Ayarların ve masaüstü bir klasöre koyulup bilgisayarında hem yer kaplayacak hemde hantallaşmasına yol açacak. 15 20 TL ye keyler var. Alıp etkinleştirebilirsin rahatlıkla.Şuanki Windows’u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum sebebini anlamadığım şekilde hala Windows’u etkinleştir yazısı çıkmadı. Bu yüzden bu Windows’u kaybetmek istemiyorum.
Windows seçeneklerinden sıfırladığım zaman ne gerçekleşecek?
Ana kartıma bilmediğim bir Windows’u gömdürmek istemiyorum, bahsettiğim şekilde bir yol yok sanırım. Ya tek tek istemediğim dosyaları sileceğim ya da bir kaç ay sonra o iğrenç yazı ile kalacağım mecburen. TeşekkürlerHiçbişey değişmeyecek. Ayarların ve masaüstü bir klasöre koyulup bilgisayarında hem yer kaplayacak hemde hantallaşmasına yol açacak. 15 20 TL ye keyler var. Alıp etkinleştirebilirsin rahatlıkla.
Sıfırlama yapın o zaman.Windows’u silmeden pcdeki bütün dosyaları silmek pcyi sıfırlamak istiyorum. Win yüklü yeni pc almış gibi. Nasıl yapabilirim?
Önermediğim bir yöntem. Dosyalarımı tut dersen bazı dosyaları tutacak. Hantallaşma olmaz ama bir temiz format değildir.Üstteki arkadaş bir iki zararından bahsetti. Gerçekten öyle bir sonuçu olacaksa ihtiyacım yok.
forum.donanimarsivi.com