Bilgisayarım ssdyi görmüyor?

tamamda hocam ben sıfırdan format atıp herşeyi güncellediğimde bile bu kadar sürmedi ondan sordum, gerçekten uzun sürüyor.
Normal bir durum tüm güncellemeleri parça parça çekiyor üstüne en son hepsini isoya çevirecek tüm işlem işlemcin üstünden devam ediyor işlemci gücüne ihtiyaç duyduğu için böyle ama format attığında ekstrası şu windows update ile update çekmeyi beklemeyeceksin update olmayacak orada sadece sürücü driverlarını indirecek

tamamda hocam ben sıfırdan format atıp herşeyi güncellediğimde bile bu kadar sürmedi ondan sordum, gerçekten uzun sürüyor.
Usbye win yazmak USB hızına göre uzuyor. Usbye yazmak win kurmaktan daha uzun.

Normal bir durum tüm güncellemeleri parça parça çekiyor üstüne en son hepsini isoya çevirecek tüm işlem işlemcin üstünden devam ediyor işlemci gücüne ihtiyaç duyduğu için böyle ama format attığında ekstrası şu windows update ile update çekmeyi beklemeyeceksin update olmayacak orada sadece sürücü driverlarını indirecek
yüklenirse iso kurucam bakalım bekliyorum, birde windows uygulamalarını silmenin bir yolu varmı?
hocam valla iso yüklenirse inşallah o kısma geçicem dfmklşdfmgd

yüklenirse iso kurucam bakalım bekliyorum, birde windows uygulamalarını silmenin bir yolu varmı?

hocam valla iso yüklenirse inşallah o kısma geçicem dfmklşdfmgd
"birde windows uygulamalarını silmenin bir yolu varmı?" var dm atarsan yardımcı olurum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uupdumpın iso indirme işlemi farklı sürüyor arkadaş ilk defa yaptığı için alışık değil

"birde windows uygulamalarını silmenin bir yolu varmı?" var dm atarsan yardımcı olurum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uupdumpın iso indirme işlemi farklı sürüyor arkadaş ilk defa yaptığı için alışık değil
Valla hocam rufusta isoyu seçip o dediğiniz tiki kaldırdıktan sonra flasha yazdırıcam, sonrasında da flashı takıp windowsu yüklicem gibi.

Valla hocam rufusta isoyu seçip o dediğiniz tiki kaldırdıktan sonra flasha yazdırıcam, sonrasında da flashı takıp windowsu yüklicem gibi.
İşin en kolay kısmı o zaten ama interneti sökmeyi unutma

İşin en kolay kısmı o zaten ama interneti sökmeyi unutma
1753623895109.webp

o dediğiniz yeri göremedim.

Flaşını görmemiş ki aygıt kısmı boş orada flaşın olması lazım
flashı göremedi diye biraz uğraştım, şuan bu şekilde.

1753624029504.webp

o dediğiniz tiklerin olduğu kısmı göremedim, başlatınca mı gelicek?

zaten başka seçenek yokmuş, birde internette 1 2 kişi yazmış saat birimi miydi neydi onu global ingilizceye çevirdiğinde gereksiz uygulamaları yüklemeden windowsu kuruyormuş. doğru mu?

Geri