Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,585
İkinci disk bağlanmamış. Veya düzgün takılı değil. 1 TB disk görünüyor sade.
Anakart marka model nedir?Hocam benim bir flash belleğin içinde rufuslu windows 11 isosu yüklü, nasıl yüklendiğini anlatabilirsiniz direk
Bilgisayarı kapat açılırken f8 bas sürekli boot ekranı gelince format usbni seç. Açıldıktan sonra adımları yap windows sürümü sorarsa win 11 pro seç. Ve disk seçme ekranına kadar gel.asus prime b650 m-r
2 yol var ya dümdüz format atacaksın iki diski silip tek diske windows yazacaksın yada disklerden birini partition tools Ile sileceksinasus prime b650 m-r
Yukarıda arkadaşın dediğini yapayım eğer olmazsa dediğinizi de denerim.2 yol var ya dümdüz format atacaksın iki diski silip tek diske windows yazacaksın yada disklerden birini partition tools Ile sileceksin
Yapıp geliyorum hocam yakında dgfgklgjfdmnkgBilgisayarı kapat açılırken f8 bas sürekli boot ekranı gelince format usbni seç. Açıldıktan sonra adımları yap windows sürümü sorarsa win 11 pro seç. Ve disk seçme ekranına kadar gel.
Disk seçimi ekranında gördüğün bütün bölümlere tıklayıp sil.
En son Disk 0 ayrılmamış alan ve disk 1 ayrılmamış alan diye 2 disk kalana kadar. Sonra windowsu kuracağın diski seçip windowsu kur.
Bilgisayar açılınca ise disk yönetimine tekrar girip 500gblik diski biçimlendir ki windows görsün.
Bu kadar.
Benim söylediğimi detaylı anlatmış farklı bir şey yok format atmayı söylüyor 15 dk sonra görüşürüz format 15 dk sürer sürücüleri kurmanla birlikte 1 SaatYukarıda arkadaşın dediğini yapayım eğer olmazsa dediğinizi de denerim.
Yapıp geliyorum hocam yakında dgfgklgjfdmnkg
Burdakiletin hepsini siliyorum değil mi? Yanlışlık olmasınBilgisayarı kapat açılırken f8 bas sürekli boot ekranı gelince format usbni seç. Açıldıktan sonra adımları yap windows sürümü sorarsa win 11 pro seç. Ve disk seçme ekranına kadar gel.
Disk seçimi ekranında gördüğün bütün bölümlere tıklayıp sil.
En son Disk 0 ayrılmamış alan ve disk 1 ayrılmamış alan diye 2 disk kalana kadar. Sonra windowsu kuracağın diski seçip windowsu kur.
Bilgisayar açılınca ise disk yönetimine tekrar girip 500gblik diski biçimlendir ki windows görsün.
Bu kadar.
Saklayacak verin yoksa alayını sil.Burdakiletin hepsini siliyorum değil mi? Yanlışlık olmasın
TamamdirSaklayacak verin yoksa alayını sil.
Windows ana ekranını görünce çıkar. Eğer seni en başa sürekli yükleme ekranına atıyorsa direkt çıkarabilirsin sorun olmaz.58gb diyor galiba flash bu geciyorum o yuzden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Flashi ne zaman cikarmam lazım acaba?
Hocam benden işiniz veya okulunuz için hesap açın diyor, kendi e postami bireysel diye kabul etmiyor ne yapabilirim kaldım böyle.Windows ana ekranını görünce çıkar. Eğer seni en başa sürekli yükleme ekranına atıyorsa direkt çıkarabilirsin sorun olmaz.