Bilgisayarım ssdyi görmüyor?

İkinci disk bağlanmamış. Veya düzgün takılı değil. 1 TB disk görünüyor sade.

asus prime b650 m-r
Bilgisayarı kapat açılırken f8 bas sürekli boot ekranı gelince format usbni seç. Açıldıktan sonra adımları yap windows sürümü sorarsa win 11 pro seç. Ve disk seçme ekranına kadar gel.
Disk seçimi ekranında gördüğün bütün bölümlere tıklayıp sil.
En son Disk 0 ayrılmamış alan ve disk 1 ayrılmamış alan diye 2 disk kalana kadar. Sonra windowsu kuracağın diski seçip windowsu kur.
Bilgisayar açılınca ise disk yönetimine tekrar girip 500gblik diski biçimlendir ki windows görsün.

Bu kadar.

2 yol var ya dümdüz format atacaksın iki diski silip tek diske windows yazacaksın yada disklerden birini partition tools Ile sileceksin
Yukarıda arkadaşın dediğini yapayım eğer olmazsa dediğinizi de denerim.
Bilgisayarı kapat açılırken f8 bas sürekli boot ekranı gelince format usbni seç. Açıldıktan sonra adımları yap windows sürümü sorarsa win 11 pro seç. Ve disk seçme ekranına kadar gel.
En son Disk 0 ayrılmamış alan ve disk 1 ayrılmamış alan diye 2 disk kalana kadar. Sonra windowsu kuracağın diski seçip windowsu kur.
Bilgisayar açılınca ise disk yönetimine tekrar girip 500gblik diski biçimlendir ki windows görsün.

Bu kadar.
Yapıp geliyorum hocam yakında dgfgklgjfdmnkg

Yukarıda arkadaşın dediğini yapayım eğer olmazsa dediğinizi de denerim.

Yapıp geliyorum hocam yakında dgfgklgjfdmnkg
Benim söylediğimi detaylı anlatmış farklı bir şey yok format atmayı söylüyor 15 dk sonra görüşürüz format 15 dk sürer sürücüleri kurmanla birlikte 1 Saat

Bu kadar.
Burdakiletin hepsini siliyorum değil mi? Yanlışlık olmasın

Ekler

• 1000006913.webp
    1000006913.webp
    3.6 MB · Hit: 18
Saklayacak verin yoksa alayını sil.
Tamamdir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu alttaki ikiliyi silemiyorum normal mi?

Disk 2 bölüm 1: ces_x64FREV
Disk 2 serbest bırakılmış alan

58gb diyor galiba flash bu geciyorum o yuzden

Flashi ne zaman cikarmam lazım acaba?
Windows ana ekranını görünce çıkar. Eğer seni en başa sürekli yükleme ekranına atıyorsa direkt çıkarabilirsin sorun olmaz.

Windows ana ekranını görünce çıkar. Eğer seni en başa sürekli yükleme ekranına atıyorsa direkt çıkarabilirsin sorun olmaz.
Hocam benden işiniz veya okulunuz için hesap açın diyor, kendi e postami bireysel diye kabul etmiyor ne yapabilirim kaldım böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,621
Üyeler
192,430
Son üye
phonix44
Geri