Windowsun açık anladığım kadarıyla https://uupdump.net/download.php?id...53c4fb34&pack=tr-tr&edition=core;professional buraya girnasıl yapayım o zaman?
Windowsun açık anladığım kadarıyla https://uupdump.net/download.php?id...53c4fb34&pack=tr-tr&edition=core;professional buraya gir
Alıntıyı görüntüle
Tikleri böyle seç ve create download package de indirilen zipi dışarı çıkart
Alıntıyı görüntüle
uup_download_windows yazanı çalıştır
Alıntıyı görüntüle
Güvenlik uyarısında R enter yap o indirmeye başlayacak indirme bittiğinde üstteki klasörün içinde iso paketlenmiş olacak onu rufus ile yazdır
Alıntıyı görüntüle
Rufusla yazdırırken işaretli olanı tikleme 2.yi tikle öyle yazdır yazdırma bitince flaştan boot et at formatı
Flaştan boot edersen flaşı çıkarmana gerek kalmaz pcyi kapat açılırken f8 spamla boot ekranında flaşı seç enterla format aşaması olduğu gibi devam eder ve format bittiğinde eğer biosu karıştırıp 1.sıraya flaşı getirmediysen direkt windowsu açar sana formatı internetsiz yaptamamdır, flashı ne zaman çıkartmam lazım bu arada? masaüstü geldikten sonra çıkarsam bir sıkıntı olurmu
neden internetsiz yapmam gerekiyor formatı?Flaştan boot edersen flaşı çıkarmana gerek kalmaz pcyi kapat açılırken f8 spamla boot ekranında flaşı seç enterla format aşaması olduğu gibi devam eder ve format bittiğinde eğer biosu karıştırıp 1.sıraya flaşı getirmediysen direkt windowsu açar sana formatı internetsiz yap
hesap aktivasyonu atlamak içinneden internetsiz yapmam gerekiyor formatı?
Yerinde olsam home kurardım pronun bir anlamı yok ilk formatta hesabına giriş yapma daha sonra hesabını girip kullanabilirsin onda sorun yok windows başlangıcında yerel hesap kurulumu olsun diye internetsiz kuracaksınhesap aktivasyonunda kendi bireysel hesabımı kullanabiliyor muyum? öyleyse interneti kapatmama gerek yok gibi. birde şuan yüklediğim home versiyonu mu yoksa pro mu?
hocam arkada yükleniyorda bunun bittiğini nasıl anlayabilirim?Yerinde olsam home kurardım pronun bir anlamı yok ilk formatta hesabına giriş yapma daha sonra hesabını girip kullanabilirsin onda sorun yok windows başlangıcında yerel hesap kurulumu olsun diye internetsiz kuracaksın
Cmd ekranını tam olarak atar mısınhocam arkada yükleniyorda bunun bittiğini nasıl anlayabilirim?
Alıntıyı görüntüle
bu ekranda kaldı galiba yüklendi ama emin olmak için sorayım
Tüm işlemler bittiğinde altta yeşil yazı çıkıyor kapatmak için Q basın diyor tuştan emin değilim ama yazı yeşil ve sürecin bittiğini belirtiyor bu programın amacı windows sunucularından hem isoyu indirmesi hem güncellemeyi indirmesi sonra bunları tekrar birleştirmesi güvenilir yani microsoft sunucusundan geliyor tüm dosyalarHala yüklüyor şuanda.
Alıntıyı görüntüle
tamamda hocam ben sıfırdan format atıp herşeyi güncellediğimde bile bu kadar sürmedi ondan sordum, gerçekten uzun sürüyor.Tüm işlemler bittiğinde altta yeşil yazı çıkıyor kapatmak için Q basın diyor tuştan emin değilim ama yazı yeşil ve sürecin bittiğini belirtiyor bu programın amacı windows sunucularından hem isoyu indirmesi hem güncellemeyi indirmesi sonra bunları tekrar birleştirmesi güvenilir yani microsoft sunucusundan geliyor tüm dosyalar