Bilgisayarım ssdyi görmüyor?

Hocam benden işiniz veya okulunuz için hesap açın diyor, kendi e postami bireysel diye kabul etmiyor ne yapabilirim kaldım böyle.
Kurulumda yanlış bir şey seçmiş olabilir misiniz? Win 11 pro seçtiniz mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle yap o ekranda shift+f10 yapıp cmd açılınca bu kodu gir:
Kod:
start ms-cxh:localonly

Kurulumda yanlış bir şey seçmiş olabilir misiniz? Win 11 pro seçtiniz mi?

Şöyle yap o ekranda shift+f10 yapıp cmd açılınca bu kodu gir:
Kod:
start ms-cxh:localonly
1753615238840.webp

böyle bir şey yükledi.

ve hala göremiyorum 500gb ssdyi

tamam görebiliyorum 500gbyi

Alıntıyı görüntüle
böyle bir şey yükledi.

ve hala göremiyorum 500gb ssdyi
Disk yönetiminden biçimlendir 500gblik diski öyle görünür. LTSC boş windows diye biliyorum. 2 debloat ile uğraşmamak isteyenler bunu kuruyor da bana aşırı gereksiz geliyor proyu kur geç. Senden o yüzden kurumsal mail istiyordu.

Disk yönetiminden biçimlendir 500gblik diski öyle görünür. LTSC boş windows diye biliyorum. 2 debloat ile uğraşmamak isteyenler bunu kuruyor da bana aşırı gereksiz geliyor proyu kur geç. Senden o yüzden kurumsal mail istiyordu.
hocam isterseniz windows 11 pro isosunu yeniden atıp kurulum yapayım mı? daha iyi olur diyorsanız.

hocam isterseniz windows 11 pro isosunu yeniden atıp kurulum yapayım mı? daha iyi olur diyorsanız.
Ben farklarını detaylı bilmiyorum. Birkaç uygulama daha az bu nedenle daha az kaynak kullanımı oluyor, tek bildiğim. @DA-Tech siz ne dersiniz?

Gpt'nin dediğine göre:

Windows Pro Önerilir

Neden?
Steam, Xbox Game Pass, Battle.net gibi oyun platformları tam uyumlu.
Microsoft Store üzerinden bazı oyunlar erişilebilir.
Güncel DirectX, Game Services, Xbox Live gibi API’ler sorunsuz çalışır.
Anticheat yazılımları (Easy Anti-Cheat, Vanguard vs.) LTSC’de sorun çıkarabilir.
⚠️ LTSC Ne Zaman Mantıklı Olabilir?
Yalnızca offline oyun oynuyorsan, modern oyun servislerine ihtiyacın yoksa,
Sistemi az kaynakla çalıştırmak istiyorsan,
Güncellemelerden sıkıldıysan,
Minimalist bir sistem istiyorsan kullanılabilir.

İstersen ilk mesajlarda atmıştım rufus ile onu kur dediğim şekilde. Çok basit zaten iso dışında seçmen yapman gereken ayar yok. Windows kurmayı da öğrendin. Kolay gelsin:)

Ben farklarını detaylı bilmiyorum. Birkaç uygulama daha az bu nedenle daha az kaynak kullanımı oluyor, tek bildiğim. @DA-Tech siz ne dersiniz?

Gpt'nin dediğine göre:

Windows Pro Önerilir

Neden?
Anticheat yazılımları (Easy Anti-Cheat, Vanguard vs.) LTSC’de sorun çıkarabilir.

İstersen ilk mesajlarda atmıştım rufus ile onu kur dediğim şekilde. Çok basit zaten iso dışında seçmen yapman gereken ayar yok. Windows kurmayı da öğrendin. Kolay gelsin:)
olur hocam proya geçicem gibi zaten, sağolun yine yardım için. eğer proda bir sorunla karşılaşırsam yazarım.

Gpt'nin dediğine göre:

Windows Pro Önerilir

Neden?

Ltsc iso Nereden bulup kurduğunu anlamadım Onun hiçbir anlamı yok ev kullanıcılarının pro sürüm kurmasınında bir anlamı yok win 11 home kurup geçin debloatı her sistemde yapabilirsiniz debloat isterseniz mesaj atın yardımcı olurum

İSO dosyasını Rufus ile yazarken çevrimiçi Hesap gereksinimi ve anakartta tpm yoksa tpm gereksinimini kapatıp formatı internetsiz atmazsanız Sorun yaşarsınız

Ltsc iso Nereden bulup kurduğunu anlamadım Onun hiçbir anlamı yok ev kullanıcılarının pro sürüm kurmasınında bir anlamı yok win 11 home kurup geçin debloatı her sistemde yapabilirsiniz debloat isterseniz mesaj atın yardımcı olurum

İSO dosyasını Rufus ile yazarken çevrimiçi Hesap gereksinimi ve anakartta tpm yoksa tpm gereksinimini kapatıp formatı internetsiz atmazsanız Sorun yaşarsınız
tpm ne oluyor?

Arkadaşının format usbsiymiş. Kurunca ltsc olduğu ortaya çıktı. Çevrimiçi hesap gereksinimini kapatınca bende isoyu yamalayamadı bilginize. Tikleri seçmemekte fayda var tek kod ile çevrimiçi hesap atlanabiliyor zaten.

Güvenlik modülü
Güvenilir Platform Modülü (TPM), şifreleme ve şifre çözme için kullanılan şifreleme anahtarlarını güvenli bir şekilde depolayarak güvenliği artırmak için tasarlanmış bilgisayarınızın ana kartında özel bir yongadır. İşletim sisteminizin ve üretici yazılımınızın orijinal olmasını ve üzerinde oynanmamasını sağlar.

Arkadaşının format usbsiymiş. Kurunca ltsc olduğu ortaya çıktı. Çevrimiçi hesap gereksinimini kapatınca bende isoyu yamalayamadı bilginize. Tikleri seçmemekte fayda var tek kod ile çevrimiçi hesap atlanabiliyor zaten.
O kod artık işlevini kaybetti Halen Rufus Ile atlamak mümkün 24h2 son versiyon kuruyorum bir sorun olmuyor aldığınız isoda Sorun vardır

Güvenlik modülü
Güvenilir Platform Modülü (TPM), şifreleme ve şifre çözme için kullanılan şifreleme anahtarlarını güvenli bir şekilde depolayarak güvenliği artırmak için tasarlanmış bilgisayarınızın ana kartında özel bir yongadır. İşletim sisteminizin ve üretici yazılımınızın orijinal olmasını ve üzerinde oynanmamasını sağlar.
b650 M-R de varmıdır? ona göre kapatayım

Attığım isoyu rusufla usbye yaz. Aşamalar önceki mesajımda belli zaten. Veya direkt win 11 iso indir yaz micrososftun sitesi çıkıyor. Ordan türkçe seç indir

Geri