Tekrardan merhabalar. Geçen gün cihazın değişimi yapıldı ama müsait olamadığım için yazamadım. MSI mag 273qp qd-oled ile değiştirdiler şuan kullanıyorum ve...
Bugün itibarıyla iki cihazım içinde firmaya iade değişim raporu çıkartması için bilgilendirme yapmış teknik servis. Firma yurtdışında olduğu için 2 3 gün...
Öncelikle çok teşekkür ederim uğraştığınız be zaman ayırdığınız için. Ben ürünü 8k ya aldım 2 yıllık cihaz. 7 aylık garantisi kalmış. Adama geri iade etmeye...
Teşekkür ederim
4070 super kullanıyorum ve sağlam cihaz hiç sanmıyorum. Portlarını display port kablolarını falan değiştirdim ama durum aynı.
Bana satan...
Güncelliyorum. Dün gidip özel olarak 10 lu priz yaptırdım ve onu kullanmaya başladım her şey stabil çalışıyordu derken 3. Ekran bir daha gitti. Aynı şekilde...
Merhabalar benim iki adet Msı g274qpx 27 monitörüm vardı ve dün aynı cihazdan bir adet daha aldım. Sistemde toplam 3 adet aynı özellikte ve modelde cihaz...
Merhabalar benim bir adet Msı g274qpx 27 monitörüm vardı. (kendi satın aldığım) Sonrasında ikinci ekran islediğim için aynı modelim temiz kullanılmış ikinci...