Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Microsoft Word ücretsiz nereden indirilir

Dostlar bir proje için makale yazacağım veya şiir yazacağım word gerekiyor fakat bende hazır yüklü değil ve parada vermek istemiyorum ne yapabilirim nereden bulabilirim
  2. zPastwL

Brave müzik sesi kısma sorunu

Selamlar dostlar gizli sekmede müzik açıyorum kendi hesabımda dinlediğim müzikler bozulmasın diye ets oynarken tam ekranda ses gidiyor kafasına göre geliyor azalıp artıyormu yoksa komple duruyormu çözemedim sorun nedir chatgptye sorduğumda çoğu şeyi yaptım fakat hiçbiri çalışmadı
  3. zPastwL

Windows 11 kopyalama panosu açılmıyor

selamlar yeni ssd aldım dolayısıyla pc yeni windows kurulu eski ssdde de bu sorunu yaşıyordum win + v basınca açılan pano ilk günlerden sonra açılmamaya başladı nasıl düzelteceğim
  4. zPastwL

Logic Pro Windowsta varmı

Selamlar Apple'ın Logic Pro müzik uygulaması (Fl studio gibi) windowsta varmı varsa ücretli mi ücretsizi var mı ücretsiz versiyonunu bulabilir miyim Fl Studio birazcık karmaşık duruyor logic pro daha basit bir görüntüsü var
  5. zPastwL

Windows 11 Media Control pop-up nasıl açılır

ya gece gece taktım kafayı %60 klavyem var ne yapınca sol üstte şarkı adı ses seviyesi vs çıkıyordu kafayı yiyecem bulamadım uyuyamıyorum
  6. zPastwL

Keyim orjinalmi nasıl anlarım

Merhaba ptt avm üzerinden key satın aldım fakat cmd üzerinden slmgr /dli veya /dlr yazınca VOLUME_MAK channel yazıyor aldığım satıcı isimde RETAIL olarak yazmış ne yapmam lazım https://www.pttavm.com/windows-11-pro-32-64-bit-destekli-turkce-ingilizce-global-retail-lisans-anahtari-p-124806001
  7. zPastwL

Windows 11 24H2 Nasıl indiririm

merhabalar hali hazırda windows 11 23h2 kullanıyorum fakat gördüğüm konular üzere uupdump.net sitesinden yapanlar çok bende yapmak istedim ama beceremedim yardımcı olurmusunuz
Geri