Arama sonuçları: *

1. Alucardll

Windows 11 LTSC mi yoksa normal Windows 11 debloat mı daha mantıklı?

Herkese merhaba, daha önce sormuştum ama yine merak ettim. Bazı kullanıcılar LTSC'nin daha sade, hızlı ve stabil olduğunu söylüyor; gereksiz uygulamaların olmaması performans açısından gerçekten avantaj gibi görünüyor. Yine de forumlarda herkes aynı fikirde değil. Özellikle NVIDIA tarafında...
  2. Alucardll

Debloat yapmadan hafif Windows: LTSC mantıklı mı?

Merhabalar, sistemim Ryzen 5 5600X, RTX 3060 ve 16 GB RAM. Genelde Steam ve Epic Games kullanıyorum, Xbox servislerini hiç kullanmıyorum. Windows 11 Pro bana biraz hantal geliyor diye daha önce WinUtil gibi araçlarla sistemi hafifletmeyi denemiştim. İlk başta her şey gayet iyi çalışıyordu ama...
  3. Alucardll

Windows 11 Pro 25H2 vs Windows 11 LTSC 24H2

Merhabalar, şu anda Windows 11 Pro 25H2 kullanıyorum. Bir arkadaşım Windows 11 Enterprise LTSC 24H2 kullanıyor ve bana LTSC sürümünün daha stabil, daha verimli çalıştığını söyledi. Hatta benim de geçmemi önerdi ama yine de önce araştırmamı istedi. Açıkçası bu konularda çok bilgim yok...
  4. Alucardll

Sistem geri yükleme noktası için program önerisi

Merhaba, Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayarımda olası bir sorun yaşadığımda sistemi önceki hâline döndürebilmek için bir geri yükleme noktası oluşturmak istiyorum. Windows'un kendi Sistem Geri Yükleme özelliği bu konuda güvenilir midir, yoksa bu işlem için önerdiğiniz farklı bir program var...
  5. Alucardll

VMware Workstation Pro indirme ve güncelleme sorunu

VMware Workstation Pro artık kişisel kullanım için ücretsiz olmuş arkadaşlar. Ancak resmi sitesine üye olmaya çalışırken e-posta onay kodu bir türlü gelmedi. Farklı tarayıcılar ve e-posta adresleriyle de denedim ama sonuç değişmedi. Ben de güvenilir olduğunu duyduğum TechPowerUp sitesinden...
  6. Alucardll

25H2 güncellemesi winutil ayarlarını etkiler mi?

Windows 11 Pro kullanıyorum. Winutil ve o&o shutup10++ ile sistemde bazı optimizasyon ayarları yaptım. 25H2 toplu güncellemesini yüklemeyi düşünüyorum ama bu konularda çok bilgili değilim, sadece öğrenmek amaçlı soruyorum. Bu güncelleme sonrasında yaptığım ayarlar sıfırlanır mı veya herhangi bir...
  7. Alucardll

WinUtil kullanmalı mı?

Merhaba arkadaşlar, WinUtil’i kullanmayı düşünüyorum ama internette hem olumlu hem olumsuz yorumlar gördüm, kafam karıştı. Bu programı daha önce kullanan var mı? Merak Ettiklerim. Program günlük kullanımda nasıl, sıkıntı yaşadınız mı? Windows 11 Pro ile uyumlu mu, herhangi bir sorun çıktı mı...
Geri