Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Windows'ta açık olmayan işlemci güç seçeneklerini bu yolla açabilirsiniz!

Dikkat: Bu ayarları dilediğiniz şeye değiştirmeyin. Olabilecek hiçbir sorundan sorumlu değilim. Kısa bir rehber olacak ama kimisine eminim ki yarar. Öncelikle aramaya "regedit" yazarak kayıt defterini açın...
  2. RTX3070

Herkes birbirinin Windows 11 Insider geri bildirimlerini oylasın!

Biliyorsunuz ki Windows Insider olmanın en büyük sorumluluğu geri bildirim. Şahsen benim şu anda 40'a yakın geri bildirimim var ve sadece 2 tanesi için Windows'tan cevap geldi ve 1 tanesi koleksiyona eklendi, ardından "Bakıyoruz" diye işaretlendi. Daha fazla oy ile hem benim geri bildirimlerim...
  3. RTX3070

Windows 11'de AMD ile yaşadığım frekans sorunu çözülmüş

Durum eskiden şöyleydi bu işlemci asla 3.9 GHz'in altını görmezdi. Bazı kişiler en düşük işlemci durumunu düşürerek sorunu çözmüş, bendeki sorun da şuydu o ayar hiçbir şekilde fark etmiyordu. Şu anda Windows 11 Insider Beta kanalındaki sürüm yüklü ve bu değeri değiştirdikçe minimum frekansın da...
  4. RTX3070

Windows 11 Soru-Cevap

Bu Windows 11 hakkında Windows 10 ile açacağım son konu olabilir. Konuda aklınızda olan muhtemelen tüm sorular cevaplanacaktır. S: Windows 11 hazır olarak kurulmuş bir şekilde PC'ler ne zaman alınabilecek? C: Sonradan bu yıl içinde alınabilecek. S: Windows 11'in ücreti ne kadar olacak? C...
  5. RTX3070

Windows 11 resmi Beta sürümlerine hazır hale gelme

Sisteminizi hazır hale getirmeniz için yapacağınız iki şey var: 1- TPM 2.0 aktifleştirme 2- Secure Boot açma Ben MSI bir anakart kullanıyorum, göstereceğim her BIOS işlemi de oradan olacak. Eğer EZ Mode'daysanız F7 ile Advanced moda geçin. Sırasıyla Settings -> Advanced -> Windows OS...
  6. RTX3070

Windows 11 tanıtımı yorumlama

Bu yıl her lansmanda olduğu gibi yine uzaktan görüşme ve iş çok öne çıkarıldı, bunları bunu okuyan 100 kişiden 99'u önemsemiyordur geçiyorum. Öncelikle bana göre tanıtımda bahsi geçmeyen çok fazla şey vardı. Bize hep bir şeylerin kişiselleşmesinden bahsedildi ancak gizliliğimizden bahsedilmedi...
  7. RTX3070

Windows 11 konusunda güncel haberler

Windows 11 konusunda en güncel haberleri size aktaracağım: 1- Bu ISO'da Microsoft hesabıyla oturum açmayın Bazı kişiler oturum açtıktan sonra Microsoft hesabında ban olduğunu görmüş. Hem güvenlik açısından, hem de bu açıdan oturum açmayın. 2- Microsoft Forum'da yeni duyuru...
  8. RTX3070

Windows 11 hakkında bilgiler

Bu konuda dün ve bugün Windows 11 hakkında bulduğum ve bulduğumuz tüm bilgileri paylaşacağım. Öncelikle dünden başlayayım, orijinal konu bu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/sizdirilan-windows-11-isolari-hakkinda-kuruldu.396462/ İlk başta sahte filan sandık ama sonradan Windows'un attığı...
  9. RTX3070

Sızdırılan (?) Windows 11 ISO'ları hakkında (kuruldu)

https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-11-iso-indirme.1550758/post-11779384 https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-11-iso-indirme.1550758/ Bunları kuran oldu mu, olduysa sonuç nasıl? Kaç tane virüs bundle'lı? (!).
  10. RTX3070

Winget paket yöneticisini kullanırken dikkatli olun! [Uyarı]

Nasıl kullanıldığını bilmeyenler için: https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-winget-paket-yoeneticisi-ve-kullanimi.393446/#post-3936859 Evet, baktığım ikinci uygulamada virüs çıktı hemen anlatayım. Rastgele uygulamalara bakıyordum, Roblox varmış, bir ona da bakayım dedim. Sonuç bu: Bunu...
  11. RTX3070

Gelin yeni gelecek Windows (sürümü) hakkında konuşalım.

Windows, yeni Windows build'ini veya sürümünü 24 Haziran'da tanıtacak. Bu herhangi bir yeni sürüm gibi değil ve son 1 yılda diğer alanlarda olan devrimler gibi Windows'ta da bir devrim olacak. En basit söylenen özellikler ARM uygulamalarını yürütme, yeni UI vs. ancak bunlar sadece birkaçı...
  12. RTX3070

Yeni winget paket yöneticisi ve kullanımı!

Winget bir paket yöneticisidir ve bazı Linux dağıtımlarında olan apt-get ile aynı görevi görüyor. Paket yöneticisi ne derseniz komut istemi üzerinden direkt olarak uygulamayı yüklemenizi sağlar. Bunun kolaylığı ise sitelerden doğru setup dosyalarını bulmanızda vs kolaylık sağlar çünkü direkt...
  13. RTX3070

Sistemi HDD'den SSD'ye geçirirken klonlama yapmanın sıkıntısı olur mu?

Birkaç gün önce sistemimde bir dosya sistemi sıkıntısı olduğunu öğrendim. chkdsk komudu bu hatayı verdi: The master file table's (MFT) BITMAP attribute is incorrect. Windows has checked the file system and found problems. Microsoft'un forumunda konu açtığımda bana bunun chkdsk komuduyla...
Top Bottom