Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

Windows açılırken mavi ekran hatası

Pc'yi açtım ardından mavi ekran yedim, sonrasında kendi kendine bir daha açıldı. Şuanlık bir şey yok gibi minidump koyucam neyden vermiş söyleyebilir misiniz? https://drive.google.com/file/d/11WR0VGW894dtYWDaKn_TCPCxGQWfv0j5/view 1695394362 @Emmree
  2. Nvidia Mx130

Yeni alınan SSD'ye Windows kurmak

Laptobuma ssd aldım monte edeceğim ancak HDD'de kurulu Windows'u(uygulamalar dahil) formatlayıp Windows'u SSD'ye yüklemek istiyorum sanırım Windows otomatik olarak C diskine kuruluyor.SSD'yi nasıl C diski olarak seçeceğim?
  3. Nvidia Mx130

Windows 11 Hk. Sorularım

Merhabalar, Aklıma takılan soruları soracağım. Soru 1: HDD ile kullanılabilir mi? Win 10'u rahat kullanıyorum. Soru 2:Sistemim kaldırır mı? (İ7-10510u,Mx130 2gb,Intel HD graphics,8gb 2666mhz ram,1TB HDD) Soru 3: Uyumlu oyunlar neler? Soru 4: Win 10'daki gibi ISO dosyasını flasha atıp...
  4. Nvidia Mx130

Windows formatını nasıl atarım? Bu videodaki gibi yapsam sorun olur mu?

Merhaba arkadaşlar kardeşimin bilgisayara format atıcam bu işi çok bilmiyorum. Bu vidodaki gibi uygulama indirsem ve öyle yapsam sorun olur mu? Birde 9:10 dakikasında bütün diskleri siliyor biri hariç bende mi öyle sileyim? Technopatın videosunu izledim bir şey anlamadımbu daha iyi geldi...
  5. Nvidia Mx130

Çözüldü! Microsoft Onedrive başlangıçta devre dışı bıraksam ne olur?

devre dışı bıraksam ne olur?
  6. Nvidia Mx130

Arkadaşımın Format sonrası windows hatası!!!

Arkadaşım bilgisayara format attı ama Windows hatası veriyor! Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows yüklemesi devam edemiyor. Windows'u yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatmak üzere "Tamam"ı tıklatın ve yüklemeyi yeniden...
  7. Nvidia Mx130

Windows güncellemede sorun olur mu?

Yeni güncelleme gelmiş yapsak sıkıntı çıkar mı bir kişi daha böyle bir konu açmıştı onu bulamadım Hani bazılarında windows güncellemeden sonra donma kasma açılmama yapıyormuş ya o yüzden sordum yapan var mı?
  8. Nvidia Mx130

Windows kendini iyice bozuyor

Merhaba arkadaşlar bugün bir güncelleme geldi yaptım ve eski güncellemeyle giden lütfen bekleyiniz yeniden geldi neden ya sürekli kendini bozuyor Windows
  9. Nvidia Mx130

windows iyice bozdu sizdede öylemi

merhaba arkadaşlar benim pc 11 saniyede açılıyodu bugün 15-17 saniyede açılıyor windows 10 pro iyice bozdu sizdede öylemi
Geri