Yeni alınan SSD'ye Windows kurmak

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,879
Laptobuma ssd aldım monte edeceğim ancak HDD'de kurulu Windows'u(uygulamalar dahil) formatlayıp Windows'u SSD'ye yüklemek istiyorum sanırım Windows otomatik olarak C diskine kuruluyor.SSD'yi nasıl C diski olarak seçeceğim?

Son düzenleme:
Laptobuma ssd aldım monte edeceğim ancak HDD'de kurulu Windows'u(uygulamalar dahil) silip SSD'ye yüklemek istiyorum sanırım Windows otomatik olarak C diskine kuruluyor.SSD'yi nasıl C diski olarak seçeceğim?
hocam önce format usb si oluşturun.
Normal hdd ye format atar gibi usb den başlatın.
Sadece disk seçerken hepsini silin (içindeki dosyaları)
ordan atıyorum ssd 240 gb 240 gb olana format atın
bu kadar

Hocam yanlış anlamadiysam formatta biçimlendirme yerindeki yerden HDD'deki C diskini silin diyorsunuz sonrasına SSD'yi biçimlendirin diyorsunuz sonrasinda kendi otomatik SSD'ye yükler mi?
hocam önce format usb si oluşturun.
Normal hdd ye format atar gibi usb den başlatın.
Sadece disk seçerken hepsini silin (içindeki dosyaları)
ordan atıyorum ssd 240 gb 240 gb olana format atın
bu kadar

aldığınız ssd samsung ise magician uygulaması aracılığıyla işletim sistemi dahil tüm verileri olduğu gibi diskinize aktarabilirsiniz. Ardından tek yapmanız gereken sistemi açarken hdd yerine ssd üzerinden açmak (boot seçeneği olarak 1. sıraya onu almak) olur.

aldığınız ssd samsung ise magician uygulaması aracılığıyla işletim sistemi dahil tüm verileri olduğu gibi diskinize aktarabilirsiniz. Ardından tek yapmanız gereken sistemi açarken hdd yerine ssd üzerinden açmak (boot seçeneği olarak 1. sıraya onu almak) olur.
Apacer hocam.

Geri