Arama sonuçları: *

1. R o s s

Boot menüsünü bulamıyorum (format atıyorum)

iso yu usb ye yazdırdım biostayım ama şuan boot menüsünü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ? burası olabiliceğini düşünüyorum ama emin değilim
  2. R o s s

En temiz format nasıl atabilirim win11 den win 10 a geçeceğim

iyi akşamlar bilgisayarıma en ama en temiz formatı atmak istiyorum ne zaman atsam ilk aldığım gün ki gibi oluyor mediamark tan almıştım o zamanki duvar kağıdı falan oluyor asla temiz bi format atamıyorum suan da windows11 kullanıyorum geri windows 10 a geçeceğim ne gibi bi yol izlemem lazım All...
  3. R o s s

win 11 den win 10 a düşürme

bilgisayarım kendi kendine ya da ben bilmeden win 11 e yükseltmiş kendini 2 3 gündür win11 de kulanıyorum sistemimi zorluyor alt tab yapınca donmalar oyunlarda düşük fps ler takılmalat falan yapıyor ve mavi ekran hataları veriyor gta 5 i acınca DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası veriyor veya bu...
  4. R o s s

bilgisayarımı formatladımı sadece c diski formatlanıyor

merhabalar, bilgisayarımı formatlamak istiyorum usb ile formatladım normal windows ayarlarından sıfırladım ama hep c diski formatlanıyor d diskindekilerin hepsi kalıyor suan da baya kısıtlandı bilgisyaarım masa üstüne bişry atamıyorum yöneticiniz3 başvurun diyor coğu seyleri yapamıyorum yani...
  5. R o s s

Mavi ekran hatası ( Stop 0x0000009F or DRIVER_POWER_STATE_FAILURE)

merhabalar yaklaşık 4 5 ay önce bilgisayarımı sürekli mavi ekran hatası( Stop 0x0000009F or DRIVER_POWER_STATE_FAILURE ) verdiğinden usb ile formatladım ama formattan sonra pc ilk aldığım zamanki haline döndü duvar kağıdı isim vs. ( mediamarktan aldım ) ve bu mavi ekran hatası tekrardan vermeye...
  6. R o s s

Disk yazma korumalı hatası

Usb ye hiç bir şey yapamayıom ne bişey silebiliyom nede bişey atabiliyom sürekli disk yazma korumalı hatasını veriyor Aygıt yöneticisinden diski kaldırıp sonra aygıt tarayıcısa bastım didki buldu ama sorun çözülmedi Cmd den diskpart komutu ile de çözemedim acil yardım
  7. R o s s

Rufus la usb ye windows kurarken %98 de takıldı

rufusla usb ye windows hazırlarken %98 de takıldı napmam lazım 10 dk dır böyle Disk bölüm düzenini gpt yap demeyin dün yaptım ama format atamadım windows kurulmadı ondan mrb deniyorum @BeKo'O
  8. R o s s

Bu menüde napmam lazım win 10 kurulum

Flasha win 10 yükledim bios a girdim napmam lazım şimdi
  9. R o s s

Bilgisayara format atarken sürekli aynı ekrana geliyor

Bilgisyayara format atıyodum işlem bitti sayılır ama sürekli kurulum ekranı tkr geliyor 7 kez oldu Sürekli bu ekranlara geliyor
  10. R o s s

win 10 DRIVER_POWER_STATE_FAILURE mavi ekran hatası

hatatyı verip dutuyor 30dk bir napmam lazım minidup ta 1 tane gözüküyor
  11. R o s s

Bilgisayarım mavi ekran vermeye başladı

Bilgisyar aldığımdan beri 6 7 ayda bir mavi ekran veriyo format atmama ragmen çözülmüyo acil yardim sistem i5 8250u mx110 1tb hdd 120gbb ssd 1619855237 up
  12. R o s s

win 10 fare takılma sorunu

konu başlıkta fare everest sgmmx7 nasıl düzeltebilrim takılıyo 3 5 sanıye sonra düzeliyo bu çoğu oyunlarda yenilmemi sağlıyor çok sinir oldum seri taktık tüzeltmem laızm
  13. R o s s

Windows 10 fare takılma sorunu

Farem çok sacma zamanda takilıyor 5 10 saniye sonra düzeliyo neden oluyor farem : everest sgmx 7
  14. R o s s

Formattan sonra imleç yukelniyorda kaldi

Pc formatladim ve sağ tık basınca yenile yapcaktım boyle kaliyor normalmi 2 3 dk sonra eski haline donuyor , 5 6 dk sonra geliyor ama tikalyinca bişey olmuyo ve şuan bilgisayar cok yavas calisiyo
  15. R o s s

Bunları kabul etmelimiyim

Bilgisayari formatladim kurulum ekraninda bunlar geldi kabul etmelimiyim sizce
  16. R o s s

( ACİL YARDIM ) windows 10 sıfırlanıyor

sürekli sıfırlanıyor napmam lazım
  17. R o s s

c diskinide garip bir dosya buldum

başlıkta yazıyo bunun ne olduğunu bilmyiorum c diskinde geziyorrdum ve vu dosyayı gördüm silmelimiyim ne yapmalıyım
  18. R o s s

sizce bilgisayarımı formatlamalımıyım seri cevap lütfen

bilgisayarım mavi ekran veriyo bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diye ve sürekli windowsuı sıfırlıyor bütün hesaplar oyunlar fln da sıfırlanıyor nedne böyle oluyor ve formatlamalımıym
  19. R o s s

( YARDIM ) Windows 10 bilgisayaraınız bir hatayla karşılaştı hatası

arkadaşlar durduk yere bilgşisayarınız bir hatayla karşılaştı :( diyip mavi ekran veriyor nasıl çözerim bunu ve neden oluyor
  20. R o s s

Bilgisayarım birden sıfırlandı windows 10

arkadaşlar olayı baştan anlatıyorum ben aydında oturuyorum ve burda sarsıntılı deprem çok oluyo dün kaşam ev çok fena sallandı allaha şükür bişey olmadı 5 6 saniye sürdü ben de tekrar deprem olur diye bilgisayarı ilk kapattım kapanmasını bekledim tüm ışıkları sönmüştü bende fişini ve güç...
Top Bottom