Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Wİndows 10 Lite Güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar, şöyle bir iso buldum ama güvenilir midir? Ayrıca Windows Search, Steam ve Epic Games, Mirosoft Store, Xbox bu sistemde çalışıyor mu? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. https://win10lite.com/
  2. Shyankh

Uyguna Kaspersky Premium nereden alınır?

Merhaba arkadaşlar, Kaspersky aboneliğimin süresi yakın zaman içerisinde dolacak, key olarak biraz araştırdım ama biri sadece ağ koruması, diğeri sadece virüs koruması VPN dahil değil gibi gibi istemediğim çeşitler var, Kaspersky Premium kodunu nereden ucuza alabilirim ya da kendi içerisinde...
  3. Shyankh

Voicemeeter windows ses ayarı işlemiyor

Voicemeeter da windows üzerinden ses ayarlamak etki etmiyor, kendi ayarlarında ShortCut Key (Hook)'u açarsam da ses açarken ve kısarken animasyon gelmiyor ses yüzdesini göremiyorum, nasıl çözeriz bunu
  4. Shyankh

Voicemeeter Mikrofon Sesi Yükseltme

Windows ayarlarında mikrofon ses düzeyi full olmasına rağmen discordda falan genel olarak sesim az gidiyor bunun için voicemeeterın hangi versiyonunu indirmem lazım ve hangi ayarları yapmam lazım
  5. Shyankh

SteelSeries GG Sonar

Sonar ayarlarını açtım ama bir sürü cihaz oluşturdu, kulaklığı çok fazlaya ayırdı, ben sadece gaming'i kullanacağım diğer chat, media gibi seçeneklere gerek yok ses cihazı seçerken çok kalabalık gözüküyor nasıl, nereden kapatabilirim bu chat, media ve diğerlerini?
  6. Shyankh

Windows 7 64bit iso nereden bulabilirim?

Merhaba arkadaşlar, windows 7 ultimate 64 bit iso dosyasını hiçbir yerde bulamıyorum, bildiğiniz indirebileceğim bir yer veya link var mı?
  7. Shyankh

Ücretsiz windows etkinleştirme programları nasıl çalışır

Eskiden böyle bir programla etkinleştirmiştim, bu programlar bir servera ağa bağlıyordu galiba tam bilmiyorum sanki orda çalışan bir bilgisayarmış gibi olduğu için de windows etkinleştiriliyordu ama şimdi oem key aldım ürün anahtarımı değiştir diyerek kendi keyimi girdim ama şu kafama takıldı...
  8. Shyankh

Windows 11 Home vs Pro ve key nereden alınır?

Windows 11 key almak istiyorum güvenilir ve uygun neresi vardır? Bir de Home mu almalıyım yoksa Pro mu?
Geri