Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Güç seçeneklerinden bağımsız olarak bilgisayar kendini kilit ekranına atıyor.

Windows 11 22H2 kullanıyorum ve daha yeni yaşamaya başladığım bir sorun var. Güç seçeneklerinde ekranı kapat ayarı 1 saat, uykuya geçir ayarı 2 saat olarak seçili. Ama bilgisayarı boş bıraktıktan 1 dk falan sonra otomatik kilit ekranına atıyor ve parola girmek zorunda kalıyorum sürekli. Bu...
  2. Fatieh

Windows 11 22H2 içerisinde gelen Clipchamp'ı Kaspersky engelledi.

Hayatımda gördüğüm en saçma durumlardan bir tanesi. Windows 11 22H2 ile yerleşik olarak Climpchamp video editörü geldi ve bir videoyu düzenleyecekken kaspersky engellendi diye bildirim yollayıp trojan var bilgisayarı temizleyin ve yeniden başlatın dedi. Bunun nedeni nedir aşırı saçma bir şey.
  3. Fatieh

Dual Boot en son işletim sistemi ile yükleme

Arkadaşlar laptopumda dual boot ile Windows 8.1 ve Windows 11 var. Şöyle bir durum var dual boot ta veya başlatmada bir sıkıntı yok ama Mesela en son Windows 11 ile kapattım bilgisayarı. Bilgisayarı açarken seçim ekranı gelmeden önce Windows 11'i yüklüyor seçim ekranında Windows 8.1 varsayılan...
  4. Fatieh

Windows 11 desteklemeyen laptop'a betayı denemek için yükleyebilir miyim?

Arkadaşlar evet sabıkalı zanlı gibi liste var karşımızda. Kendi elimle düzeltebileceğim büyük ihtimalle GPT'dir. Diski GPT yaparak yapılmıyorsa elimdeki SSD'yi takarak halledebilirim. Bilgisayarda şu an Windows 8.1 var. Eğer olabilirse 10 yükleyip 11'i indirebilirim. Kendi bilgisayarımda...
  5. Fatieh

Windows 11 Insider Preview çıktı!

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar :D
  6. Fatieh

KMS.msguides.com güvenli mi?

Arkadaşlar hemen linç etmeye gelmeyin Windows 8.1 için bahsediyorum. Halihazırda kullandığım pc de orijinal Windows 10 var fakat eski bilgisayarıma Windows 8.1 için doğru dürüst lisans anahtarı bulamadım. Kms ile etkinleştirmeyi düşünüyorum fakat güvenilirlik konusunda endişelerim var...
  7. Fatieh

Windows 8.1 Driver sorunu ve Windows 10 ile arasında kalmış durumdayım.

Kafam fena karıştı. Elimde şu özelliklere sahip bir laptop var. i3 m380 ilk nesil işlemci Intel HD Graphics ve Geforce 310m ekran kartı 4 gb 1067 mhz ram 250 gb Samsung 860 Evo ssd (sonradan ekledim) Şuan içinde Windows 10 var ve orijinal. Windows 8.1 yükledim fakat elimde ne orijinal bir key...
  8. Fatieh

Eski laptop'uma hangi windows sürümünü kurmalıyım?

Elimde 2010 üretim bir Samsung NP-SF510 laptop var. i3 ilk nesil mobil işlemci Intel HD Graphics ve Geforce 310m ekran kartı 4 gb 1067 mhz ram 250 gb Samsung 860 Evo (sonradan ekledim) Şuan bunda Windows 10 Pro var. İlk alındığında içinde Windows 7 Home Premium vardı. Bir dönem de Windows 8.1...
  9. Fatieh

iPhone bildirimlerini bilgisayarda görme

Telefonuma gelen bildirimlerin bilgisayarda gözükmesini istiyorum. Microsoft'un kendi uygulamasında var fakat nedense iPhone'da çalışmıyor. Pushbullet'te App Store'dan kaldırılmış. Airdroid'i kurdum bu sefer de bildirimlerin pc de gözükme özelliğinin sadece android cihazlarda çalıştığını...
  10. Fatieh

Windows 8.1 kurulum sorunu

Çift işletim sistemi kurmak istiyorum bu yüzden windows 10 un yüklü olmadığı hdd ye (içi dolu) kurmak istedim ve keyfi olduğu için 20 gb lık bir alan ayırdım onun için. Usbden boot ettiğimde 20 gb lık alanı seçince karşıma bu çıkıyor Acaba bios tan uefiyi mi kapatmam gerekli ama bu sefer...
  11. Fatieh

Windows 8 ve 8.1 neden çabuk unutuldu?

Evet yine Windowslar ile alakalı konuşuyoruz geçenlerde Windows Vista neden tutmadı diye bir konu açmıştım. Şimdi de başarılı bir işletim sisteminden sonra (Windows 7) gelen kimsenin o zamanlar ısınamadığı Windows 8 ve Microsoft'un başka bir şeyler denediği 8.1 ile alakalı konuşmak istiyorum...
  12. Fatieh

Mantıksal sürücü sorunu

Çift işletim sistemi için hdd de 20 gb lık bir alan oluşturdum fakat bu mantıksal sürücü olarak gözüküyor (windows 10 hdd ye kurulu değil) Bunu nasıl normal yapabilirim yada diğerlerine ekleyebilirim? 1599765450 @crazyreign @keremcnsz24 @RevDeisDou bi el atar mısınız ya 1599765571 Allahınızı...
  13. Fatieh

Çift İşletim sistemi kurmak istiyorum

Şuanki kullandığım işletim sistemi Windows 10 Bir de yanına tamamen keyfi olarak 8.1 kurmak istiyorum (hdd ye kuracağım ama içi dolu bir hdd) Nasıl yaparım? Sanal makine kullandım istesem oraya da yaparım ama sadece deneysel olarak yapmak istiyorum Performans düşüşü falan yaşar mıyım ayrıca?
  14. Fatieh

Microsoft neden yeni bir Windows çıkarmayacak?

Eskiden bilirdiniz birkaç yılda bir yeni bir Windows çıkarırdı Microsoft. Zamanında Windows Vista gibi başarısız işletim sistemleri çıkarsada hep kaliteli ürünler sürdü piyasaya. Peki neden Microsoft Windows 10’dan sonra yeni bir işletim sistemi çıkarmayacağız diye bir karar aldı? Windows 10 u...
  15. Fatieh

Ethernet bağlı fakat internet erişimi yok

Neden oldu bilmiyorum ama şuan internet yok bilgisayarda. Router ı resetledim yeniden başlattım ethernet kablolarını tak çıkar yaptım fakat internet gelmiyor. Modem arayüzüne girebiliyorum onda sıkıntı yok sorun giderme yapınca şöyle bir sonuç aldım
  16. Fatieh

[ÇÖZÜLDÜ] Virtual Box ... sanal makinesi için oturum açma başarısız hatası

Muhtemelen Biostan bir ayarı açmam gerekli fakat neyi açacağımı bilmiyorum Asus B450M-K kullanıyorum
  17. Fatieh

Windows Vista neden beklenen etkiyi yaratamadı?

Evet yıllardır bunu kendime soruyorum. Windows Vista Windows XP ile karşılaştırıldığında daha modern tasarımlara vb sahip. Fakat ne öncesinde çıkan Windows XP gibi ne de sonrasında çıkan Windows 7 kadar etki yaratamadı Microsoft neden bu işletim sistemini 2 sene sonrasında Windows 7 ile...
  18. Fatieh

Windows 10 Retail Key'li Laptop'uma Format Atacağım

Eski laptopuma ssd aldım tahminen bugün gelir. İçindeki lisansı kontrol etmek amaçlı cmd ye "slmgr -dli" yazdım. Sonrasında retail key olduğunu anladım. Retail keyler tek kullanımlık diye biliyorum fakat internette bir cihazdan keyi sildiğinizde başka bir cihazda kullanabilirsiniz tarzı haberler...
  19. Fatieh

to skip disk checking press any key within 8 second kapatma

Bir ara ön panelden restart atmıştım bilgisayara o zaman bunu yapmıştı hala yapıyor ssd de hiçbir sıkıntı yok ve açılış hızını yavaşlatıyor bende her seferinde bir tuşa basmak zorunda kalıyorum bu nasıl kapatılıyor? (Gelip crystaldiskmark hdtune ile test yaptınız mı falan demeyin hepsini yaptım...
  20. Fatieh

Windows 10 Bluetooth kulaklık Hands-Free kapatma

JBL T500BT modelini kullanıyorum. Ve pc de mikrofonu açınca ses çok bozuluyor kalitesizleşiyor. Hands-free yi sürüm 1909'da nasıl kapatıcam?
Top Bottom