Arama sonuçları: *

1. Forjest

Windows'mu yoksa Linux işletim sistemimi?

Windows'mu yoksa Linux işletim sistemimi? Kendim şu anda windows ve linux'ü beraber kullanıyorum. Tek sistem yapma fikrim var sizce windows'da kalmalımıyım yoksa linux işletim sisteminimi tek sistem yapsam iyidir. Sizlerinde bu konuda görüşlerini almak isterim gelsin yorumlar şimdiden teşekkür...
  2. Forjest

Windows'u orijinal iso dosyasını son sürüm indirmek

Windows'u orijinal iso dosyasını son sürüm indirmek Aşağıdaki adreslerden windows işletim sistemlerini edinebilirsiniz. El değmemiş orijinal yapıdalardır. Herkese bol formatlar dilerim. :) https://uup.rg-adguard.net https://uupdump.net
  3. Forjest

Windows 10 Pro Lite Temel Programlar Ekli Performans 2023

Windows 10 Pro Lite Temel Programlar Ekli Performans 2023 UEFİ / Legacy | Tam Güncel! | Temel Programlar | Performans | ESD'li Ekran Görüntüleri Hakkında? Güncellemelerle bareber temel programlar sisteme entegre edilmiştir. Bugün itibarıyla sistem tam günceldir. Microsoft Mağaza uygulamasıda...
  4. Forjest

Windows 10 LTSC 2021 Temel Programlar Ekli 2023

Windows 10 LTSC 2021 Temel Programlar Ekli 2023 UEFİ / Legacy | Tam Güncel! | Temel Programlar | ESD'li Ekran Görüntüleri Hakkında? Güncellemelerle bareber temel programlar sisteme entegre edilmiştir. Bugün itibarıyla sistem tam günceldir. Extreme aracı kullanarak sisteme performans...
  5. Forjest

Windows 10 Pro x64 Temel Programlar Ekli 2023

Windows 10 Pro x64 Temel Programlar Ekli 2023 Uefi Legacy | Tam Güncel | Temel Programlı | ESD'li Hakkında? Güncellemelerle bareber temel programlar sisteme entegre edilmiştir. Bugün itibarıyla sistem tam günceldir. Extreme aracı kullanarak sisteme performans ayarlamaları tanımlanmıştır. Kaynak...
  6. Forjest

Windows 11 Pro Temel Programlar Ekli 2023

Windows 11 Pro Temel Programlar Ekli 2023 UEFİ / Legacy | Tam Güncel! | Temel Programlar | ESD'li Ekran Görüntüleri: TANITIM VİDEOSU Hakkında? Güncellemelerle bareber temel programlar sisteme entegre edilmiştir. Bugün itibarıyla sistem tam günceldir. Extreme aracı kullanarak sisteme...
  7. Forjest

Windows 8.1 Pro 32/64 Bit Temel Programlar Ekli 2023

Windows 8.1 Pro 32/64 Bit Temel Programlar Ekli 2023 Güncel Hızlı! | Temel Programlı | 32/64 Bit İşletim sistemleri Hakkında? Bugüne güncel işletim istemidir. W11 simge paketleri ve wallpaper temalar eklenmiştir. | .Netframework 3.5-4.7 etkin ilaveli.Windows update deaktif konumdadır...
  8. Forjest

Extreme Performance Optimizer Versiyon 5.0 Türkçe

Hızlı bakış: Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz Performans programıdır. Dili tarafımdan türkçeye çevrilmiştir bu sayede de anlaşılırlık sağlanmıştır. Uygulamayı kullanmadan evvel tüm işlemlerinizi kapatınız. Antivirüs programları defender vs. uyarı verebilir...
  9. Forjest

Modding IOBit Software v1.0 Final Free Katılımsız

IOBit Software v1.0 Final Free Katılımsız Advanced systemcare, IOBit Driver booster , IOBit Uninstaller hepsi bir arada tek setup haline getirilmiştir. Sistem bakım onarım hızlandırma, driverları güncelleme ve Uygulamaları kalıntısız şekilde kaldırma özelliklerine sahip olan IOBit'in bu 3...
  10. Forjest

Windows 10 Aero Edition x64 Final Türkçe

Windows 10 Aero Edition x64 Final Türkçe UEFİ/Legacy | Optimum Performans! | Aero özelliği | Win_11 Simgeli HAKKINDA? Masaüstü simgeleri aktif gelir. Kısayol ön eki kaldırılmıştır. Microsoft IE Anasayfa girişleri Google Türkiye olarak ayarlandı. Windows 10 Enterprise 2016 LTSB uzun süreli...
  11. Forjest

Modding Windows 10 Enterprise 21 H2 LTSC 2021

Windows 10 Enterprise 21 H2 LTSC 2021 Optimum performans | Tüm fonksiyonlar aktif | Netframework 3.5 Directplay etkin | Microsoft Store Mağaza ekli Sistem detayları: Windows 10 Enterprise Ltsc 2021 21H2 | IS Derlemesi: 19044.1288 Hakkında? En son çıkan kasım ayı windows 10 enterprise ltsc...
  12. Forjest

Windows 10/8.1/7 [Yüksek Performanslı Sistemler 2021] Forjest

Windows 10/8.1/7 [Yüksek Performanslı Sistemler 2021] Forjest Forum içerisinde ayrı ayrı olarak,farklı sayfalarda paylaştığım windows işletim sistemlerini tek çatı altında birleştirerek daha hızlı erişim ve değişiklikler vb. anlayışıyla tek sayfada grublandırarak işleri kolaylaştırma...
  13. Forjest

CleanOS 11 | Windows 11 Pro 21H2 (22000.282) Compact Lite

CleanOS 11 | Windows 11 Pro 21H2 (22000.282) Compact Lite Düşük boyut yüksek performans oyuncular için biçilmiş kaftan! – CleanOS 11 – Windows 11 Pro 21H2 (22000.282) Compact Lite No TPM Required Spoiler: Build Info Recommended for advanced users For Clean Install Only DESCRIPTION: ISO Size...
  14. Forjest

Windows 10 H2 Pro [IS Derlemesi 19044.1288] Türkçe Pre-Activated!

Windows 10 H2 Pro [IS Derlemesi 19044.1288] Türkçe Pre-Activated! Temel Hız Optimizasyonlu | UEFI Legacy | NetFramework 3.5 Etkin | Dijital Lisans! | W11 simge paketi Güncellenme tarihi: 17 EKİM 2021 " Kurulumdan hemen sonra alınan ekran görüntüleridir. " Sistem Hakkında ? Masaüstü simgeleri...
  15. Forjest

Modding Katılımsız Free ücretsiz programlar arşivim 2022

Katılımsız Free ücretsiz programlar arşivim 2022 Kendim için hazırladığım otomatik sisteme kurulabilen silent installer katılımsız sessiz kurulum programlardır. Kurulumlar da herhangi bir müdahale gerektirmeden sisteminize çift tıkla kurabileceğiniz özel yapılandırılmış uygulamalardan ibarettir...
  16. Forjest

Easybcd ile, birden fazla sistem çalıştırma, ön yükleme kurulum yapma vs.

Easybcd ile, birden fazla sistem çalıştırma, ön yükleme kurulum yapma vs. Kaynak indirme linki: http://neosmart.net/EasyBCD/ Hakkında ? Programın arayüzü iyi bir biçimde organize edilmiş. Windows başlangıç yöneticisi hakkında detaylı bilgileri görebilir ve eğer ikiden fazla işletim sistemi...
  17. Forjest

Windows 11 Klasik Bağlam Menüsü

Windows 11 Klasik Bağlam Menüsü Masaüstü sağtık menüsünü eski düzende klasik kullanmayı düşünenler için tarafımdan hazırlanmıştır. Fazla söze gerek yok resmin alt sağ kısmındaki gibi menüye sahip olabileceksiniz. Ufak bir cmd dosyasıyla hazırladım işlemler sadece ilgili numarayı yazım...
  18. Forjest

Windows 11 Klasik Menü

Windows 11 Klasik Menü Eski windows'lardan alıştığımız, masasüstü sağtık menüyü eski düzende kullanmak üzere tarafımdan hazırlanmıştır. İster eski ister yeni haline almak için kullanabilirsiniz. indirme linki: https://disk.yandex.com.tr/d/ajL2BnPpjkvw2A Zipli şifresiz! Platform: Windows 11...
  19. Forjest

Windows 11 TPM Hatasını atlatmak kalıcı çözüm!

Windows 11 TPM Hatasını atlatmak kalıcı çözüm! Neleri kaldırır? Windows 11 Boot wim dosyasından, "TPM - SecureBoot - Ram kontrollerini." W11 ISO dosyasını açmak ve boot.wim dosyasına ulaşma işlemi. 1- İndirdiğiniz windows 11 iso dosyasını, power iso veya ultra iso programlarını kullanarak...
  20. Forjest

Modding Usb Disk Programları Windows/Linux/MacOSX 2022

USBDisk Multiboot uygulamaları ve programları hepsi bir arada Portable Güncellenme tarihi: 4 ŞUBAT 2022 Usb Disk Programları Windows/Linux/MacOSX 2022 Güncellenen liste: Ventoy 1.0.65 YUMI 2.0.9.4 / YUMI UEFI 0.0.4.4 WinTOUSB Technician 6.5 Final Türkçe BALENA ETCHER 1.7.3 Final...
Top Bottom