Arama sonuçları: *

1. T

Kali Linux Terminal hakkında yardım eder misiniz

Merhaba, Virtualbox üzerine Kali Linux yükledim, terminale "apt update" yazınca şu hataları alıyorum: E: Could not open lock file "/var/lib/apt gibi şeyler var" ardından(13: Permission Denied) diyor. E: Unable to lock directory W: Problem unlinking the file RemoveCaches (13:Permission Denied)...
  2. T

Linux MX Kurulumunu Yapamadım Yardım

Merhaba, kim beddua etti aga bir türlü adam akıllı Linux dağıtımı kuramadım şu bilgisayara. Neyse detaylar aşağıda; Linux MX kurucaktım, rufus ile usb ye yazdım ve restart atıp boot menüsüne geldim ve şu seçenekler karşıma çıktı; 1- P0: ADATA SU630 (Linux için ayırdığım 30 gb lık boş alan) 2-...
  3. T

Dual Boot ile Linux Mint Kurarken Hata

Merhaba, Dual Boot ile 30 GB boş alan ayırdım, 30 GB'lık boş alana Linux Mint kuracaktım. Bunun için 16GB Flash Belleğe Rufus ile Linux Mint Cinnamon iso dosyasını kurdum. Buraya kadar her şey normal idi, sonra PC'yi yeniden başlatıp Boot menüsünden Flash Belleği seçtim, sonra karşıma şöyle...
  4. T

Windows'dan Linux'e Geçmek

Merhabalar, Oyun oynamak için Windows daha kullanışlı. Lakin alıştığımız yapı sıktığı için farklı işletim sistemlerine geçmek istiyorum. Sizce günlük işlerde yani video izlemek, zoom toplantılarına katılmak, hızlıca işlemler yapmak ve arada sırada oyun oynamak için en kullanışlı Linux tabanlı...
Top Bottom