Arama sonuçları: *

1. berkec34

Muhasebe Programı Önerisi

Merhaba, e-ticaret yapıyorum paraşüt kullanıyorum ama çok memnun değilim genel anlamda her ihtiyacımı karşılayacak ön muhasebe programı önerebilir misiniz?
  2. berkec34

Robot.txt örneği lazım yardımcı olabilecek var mı?

e-ticaret sitesi için robot.txt lazım anlayan var mı acaba? 1699961508 Head-Body Kodları da eklemem gerekiyor yardımcı olabilecek var mı?
  3. berkec34

Excel Hakkında Yardım

Merhaba, Excelde bir konuda yardıma ihtiyacım var. Misal A B C D E F G Diye 8 sutunumuz var diyelim. Ben E sutununda 2 rakamı içeren hücreleri değiştirip misal AHMET yazmak istiyorum. Ama 2 rakamı a b c veya başka sutunlarda veya satırda olduğu için oralarada AHMET yazıyor. Sadece E sutununda 2...
  4. berkec34

google merchant center hakkında bilgisi olan var mı?

Ürünler onaylanmıyor hiçbir şekilde acaba bilgisi olan var mı?
  5. berkec34

Yazılıma Merağı Olanlar (İstanbul ve Kocaeli)

https://www.42istanbul.com.tr/ Bugün böyle bir şeye denk geldim. 42 okullarında eğitmen yok sınıf yok ders saati yok önşart yok(ilgili bölümler yada üni mezunu vs) ve ücret yokmuş Yüzeysel bahsedim kalanı siz araştırırsınız belki merak eden olur. Eğitim tamamen ücretsiz ve herhangi akademik...
  6. berkec34

Seo İçin Öneri Verir misiniz?

Merhaba, Konu açtığım başlık doğrumu emin olamadım yanlış ise kusura bakmayın. Seo çalışması yapmak zor mudur? E-ticaret sitesi için çalışma yapmamız lazım ilk sayfada en azından çıksak ilk 2 ayda çok iyi olur ama konuştuğum firmalar aylık 7500-5000-3000 gibi fiyatlar çıkardılar ve 5-6 ay ilk...
  7. berkec34

Edit program önerileri verir misiniz?

Merhaba hem ücretli hem ücretsiz gerek fotoğraf gerek videolar üzerinde oynama yapabileceğim ücretli ve ücretsiz güzel programlar nelerdir? Misal fotografın arka planını beyaz yapıp bir ürünü koyacağım üzerine yazı yazacağım silik. Yada bir video çekip bu videoya müzik ekleme efekt ekleme gibi...
Top Bottom