Arama sonuçları: *

1. zPastwL

30K Bisiklet Önerisi

Selamlar 30K ya arkadaşıma bisiklet bakıyorum elimizde şuan alınabilecek corelli opilio 2 var başka önerisi olan varmı 30k ya en kaliteli şekilde almak istiyor https://www.corelli.com.tr/bisikletler/dag-bisikleti/opilio-2-88
  2. zPastwL

Bisiklet Ekipman önerisi

Selamlar benim 1.5 - 2k bütçem var kask dandik bir motor kaskı var şapka gibi olandan arkadaşımın bütçesi daha fazla kask şuan önemli değilde mataralı kadro arası çanta ekstra su taşımak için ayrı mataralık pompa alyan takımı anahtar taşıyabilmek için başka bir kadro çantası gerekiyor ne önerirsiniz
  3. zPastwL

30K Bisiklet önerisi

Arkadaşıma bakıyorum 30k bütçe İzmir'de yaşıyoruz yokuşu çıkacak kaliteli parçası olan kolay bozulmayacak bisiklet önerisi istiyoruz tam 30k olmasına gerek yok 25k 27k olursa daha iyi olur ekipmanlarada para kalacak şekilde önerilerinizi bekliyorum
  4. zPastwL

İzmir bisiklet rotası çizdim daha nasıl uzatabilirim

Selamlar rotayı aşağıya bırakıyorum narlıderenin oradan başlayıp inciraltından geçip sasalıya kadar gördüğüm kadarıyla bisiklet yolu devam ediyor yolu takip ettim gittiği yere kadar başladım çizdim alsancak taraflarında bozuldu ayarlayamadım orayı hesaba katmazsak 48km bir yol var hemen hemen...
Geri