Arama sonuçları: *

1. M

düşük kaliteli logoyu nasıl kaliteliye çevirebiliriz?

elimde biraz piksellenmiş bir logo var bunu nasıl kaliteli yapabiliriz vectorizer.ai vardı bir ara da paralı olmuş
  2. M

website favicon nasıl olmalı?

logomda şu fontu kullanacağım kesin yanındaki ateş belli değil website faviconu , sosyal medya logoları sizce nasıl olmalı yine aynı mı yoksa bir vektörel çizim mi olmasını önerirsiniz?
  3. M

Vektörel logo yapmak istiyorum

Adobe illustrator’den A harfi ile ateşli bir şey yapmam lazım şömine mağazası ile bir logo olucak sizce ne yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var ben hala düşünüyorum
  4. M

Adobe stocks ticari kullanım için uygun mu?

Bi ateş logosu indirmiştim standart lisans almıştım ücretsiz üyeliğimle bunu ticari amaçlı kullanabilir miyim ? Bir de ticari kullanım nasıl oluyor bilen varsa yazabilir mi?
  5. M

sizce logo nasıl????

6. M

yaptığım logodan telif yer miyim?

logonun fontu montserrat google fonts'tan indirdim telif yeme şansım var mı? font'un dosyasında bir metin belgesi var da şifreli şifreli yazmış ama yasak gibi durmuyordu
  7. M

Hangi Logo Daha Güzel?

hangisi size göre daha iyi logo şömine sektörü için hazırlanacak daha önce konu açmıştım en sevilen font ile yaptım
  8. M

Hangi Logo Fontu Daha İyi?

fontlar böyle logo böylede kalabilir bilmiyorum çok sade bir logo istiyorum doğru mu yapıyorum sizce?
  9. M

watermark nasıl kaldırılır?

watermark photoshop yardımı ile nasıl kaldırılır? yardımcı olabilir misiniz
  10. M

Böyle sade logolar nasıl yapılır

Yardımcı Olur Musunuz Arkadaşlar Böyle Logo Yapmak Zahmetli Mi?
  11. M

Trendyoldaki ürün görselleri gibi nasıl yaparım

Arkaplanı kusursuz oluyor ürünlerin nasıl bi alanda çekiliyor ki kusursuz arkaplanı silebiliyorlar yardımcı olabilir misiniz
  12. M

photoshopta objeyi büyütürken orantısız büyüyor

ctrl+t bastığımızda büyütme ekranı geliyor ya kenarından çekerken orantısız çekiyor nasıl düzeltirim bunu eskiden yapmıyordu direkt büyüyordu kenardan çekince
  13. M

Sizce Hangi Logo iyi?

Sizce Hangisi İyi Şu Siyah Olan Şuanki Logo altındaki yazilar kotu gozukuyo diye yeni yapmak istedim üstteki 2 tane logoyu yaptım hangisi daha guzel?
  14. M

Şu Fotoğraftaki çizgileri nerden bulabilirim

Bunlara ne ad veriliyor? Ben hep cizgi ile yapiyorum bunlarin boyle daha şekillisinide gordum ama nasil yapildigini bilmiyorum
  15. M

Midjourney gibi yapay zeka fotoğrafları lazım

Midjourney parasızdı simdi baktım abone olun diyor ve 8 dolar midjourney gibi site veya uygulama önerir misiniz
  16. M

animasyon nasıl yaparım (arka plan)

Mesala burdaki videonun haraketli halini dusunun bunu nasıl yapıyorlar stok video bulamadım illaha ki kendim yapıcam yardımcı olur musunuz?
  17. M

Telifsiz fotoğraf alabilecegim site

Pexels kullaniyordum ama kullanacagim fotoğraf turu cok az var baska site oneriniz var mi?
Top Bottom