Arama sonuçları: *

1. tcan20

LÜTFEN DESTEK (VODAFONE NET HÜSRANLIĞI)

Merhaba, öncelikle bu konuyu açmamın sebebi VODAFONE firmasının ilgisizliği ve vurdumduymazlığıdır. Bu konuya destekleriniz benim için çok önemli. Youtube videosu da atacağım. 11.07.2024 tarihinde Elazığdaki evimize telefondan başvuru yoluyla vodafone net bağlattık. Hem internet sorgusunda hem...
  2. tcan20

vodafone ile yaşadığım sorunlar

Selamlar herkese, elimden geldiğince kısa ve sade anlatmaya çalışacağım. 1000 Mbps internet bağlattım. İnternet ilk takıldığında 10-15 mbps geçmiyordu. Türk telekom teknik ekip geldi kablo falan değişti oldu internet 200 mbps. Aradan 3-5 gün geçti ve şuan hala 300-500 civarlarında dolaşıyor...
  3. tcan20

1000 mbps bağlattım ama hızım 50

Merhabalar, 1 saat önce 1000 mbps bağlattım ama kurulum yapan kişi herhangi bir test yapmadan gitti, kurulum yapan kişiyi aradım 1000 mbps için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir 24 saat içinde kendine gelir gelmezse arayın gelelim dediler. Böyle bir şey var mı gerçekten? Modemde ethernet...
  4. tcan20

Milleni 1000 mbps kullanan var mı?

Merhaba malum türknet 500 TL oldu. Bende farklı sağlayıcılara bakarken şans eseri altyapımın güncellenip 1000 mbps desteği olduğunu gördüm. Türk telekomu arayıp teyit ettim gerçekten altyapı 1000 mbps destekliyor muş. Ama türknet altyapı sorgulama da maks yine 100 çıkıyor. Milleni, vodafone...
  5. tcan20

Türknet Rezilliği (1 aydır çözülemeyen ve çözülmeyecek sorun)

Bayramdan önce yani yaklaşık 1 ay önce aniden modem DSL ve ETHERNET ışığı sönmüş saatlerce gelmemişti. Geldikten sonra da 80 mbps netim 1-2 mbps hızlarına düştü. Anında destek kaydı oluşturdum 1 hafta sonra (araya bayram girdi) telekom geldi. Önce portta sorun var dedi portu değiştirdi. Sonra...
Top Bottom