Arama sonuçları: *

1. Q

Fotoğraftaki fiber mi ?

Bir arkadaşımın apartman girişine bu dolaptan koyulmuş 1 hafta önce fln dairelere herhangi bir kablo çekilmemiş ve internetten sorgulatınca da max 85mbit e kadar görünüyor bu fiber midir ? Ve süreci hızlandırmak için ne yapabiliriz ?
  2. Q

TT Fiber iss önerisi

TT Bugün havai fiber çekmeye başladı sokağın başına kadar gelmiş bırakmışlar bende şimdiden iss lere bakayim dedim önerileriniz var mıdır ? Malum TT paketleri uçuk fiyatta.
  3. Q

Fiber alt yapı ile ilgili soru

Arkadaşlar bugün telekom bu kablodan getirmiş bitene kadar çekmiş ordan itibarende 6 damarlı kablo çekilecekmiş bu 1000 lik veriyor değil mi ? Fotoğraf internetten alınma ama kablo bunla aynı
  4. Q

Türk Telekom Port Arızası

Arkadaşlar 1 haftadır internetim arızalı hızım aşırı düşük kontrol için Türk Telekom saha ekibi geldi ve dediklerine göre portum arızalanmış boş port olmadığı için port boşalmasını beklememiz gerekiyormuş önceliği bize verdiğini belirtti fakat yapabileceğim bir şey varsa yapmak isterim TT ye...
  5. Q

Modem değiştirdim modeme gelen hız arttı

Keenetic carrier aldım ve atanabilir max hızım 44mbit e yükseldi hat değerleri iyi mi kötü mü pek anlamıyorum sizce 35mbit alabilirmiyim birde keenetic modemde yapmam gereken ayar varsa söylermisiniz.
  6. Q

TTnet fiber 1000mbit servis sağlayıcısı önerisi

Arkadaşlar fiber olduğundan ötürü servis sağlacısı bakımından sorun yaşanmaz diye düşünüyorum servis sağlayıcısı olarak önerilerinizi söylermisiniz.
  7. Q

Hat değerlerime göre 35mbit alabilirmiyim ?

Arkadaşlar 35 mbit e yükseltsem sorunsuz bir şekilde alabilirmiyim sizce ? Upload snr değeri çok düşük farkındayım ama kopma olmuyor ki download artsa yeter bana. Bazı yerlerde denk geldiğim kadarıyla modem değiştirip modeme gelen max hızın arttığını görenler olmuş bende keenetic hopper almayı...
  8. Q

Netspeed nasıldır geçilir mi ?

Arkadaşlar şuan kullandığım sağlayıcı ttnet ve memnunum lakin 24mbit vdsl için yeni fiyatları aşırı yüksek bende iss arayışına geçtim ve netspeed karşıma çıktı genel itibariyle kullananlar memnun internette de şikayetler genellikle çözülmüş olarak görünüyor. Kullanan arkadaşlara sormak...
  9. Q

GIBIRNET e geçilir mi ? Deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

Arkadaşlar ttnet 24mbit lik taahhütüm 26 gün sonra bitiyor 120tl ödediğim paket için şuan ttnet 400 küsür tl istiyor ve bu 24 mbit lik paket için çok fazla bende internette biraz bakındım gıbırnet adlı firmaya denk geldim ve önerilen bir firma. Bu firmanın Müşteri hizmetleri fln nasıldır ? Bir...
  10. Q

35mbps alabilir miyim hat değerlerime bakar mısınız ?

Turktelekom 35mbps taahhütlü pakede geçsem eve kaç mbps gelir ? şuan ki pakedim 24mbps ve hepsini alabiliyorum hat değerleri doğru olmaya bilir çünkü modem çok kötü bir modem arayüzü bile doğru çalışmıyor.
  11. Q

Hangi sağlayıcıya geçmeliyim ?

Şuan ttnet in 24mbit lik pakedini kullanıyorum 110-120tl ödüyor olmamız lazım. aynı fiyatlara 30mbit alabileceğim sorun çıkarmayacak internet sağlayıcısı önerebilir misiniz?. Gıbırnetten sorgulayınca alt yapım bu şekilde. Modeme gelen hızlar bu şekil. Ortalama aldığım hız.
Geri