Arama sonuçları: *

1. n7cati

5 Metre LAN Kablosu Önerisi

5 Metre Pc için lan kablosuna ihtiyacım var kaliteli olmasını istiyorum , amazon üzerinden önerirseniz sevinirim. (Amazon dışı alışveriş yapamıyorum)
  2. n7cati

Yardım Vdsl'e Geçmek Mantıklımı?

Selam arkadaşlar , bulunduğum konumda 6-7 yıldır adsl internet vardı fakat bugün kazı vs yapıyorlardı ve altyapı sorguladığımda VDSL2- Hipernet Gözüküyor , Sizce fiberi bekleyelimmi yoksa vdslemi geçelim vdsl nasıldır? Adsl gibi olmasını istemiyorum ben oyundayken ailem interneti kullanınca...
  3. n7cati

Türksat Kurulum İçin Gelmiyor

Selamlar normalde geçen hafta salı abonelik oluşturdum ve cuma gününe randevu verdiler gelip kurulum yapmak için fakat pazartesiye geldik hala ne gelen var ne giden var , evde cumadan beri internet yok aradığımda ise bilgimiz yok diyip şikayet kaydı oluşturuyorlar ne yapmam lazım? Daha tam geçiş...
  4. n7cati

Fiber Altyapı Onaylanmış Ne Zamana Gelir?

Selamlar dün türk telekom taahhütüm bitti ve kendileri ile görüşmeye gittim normalde binada yıllardır adsl vardı fiber yoktu , saha müdürüne sordular ve fiber altyapı işlemleri onaylanmış buradaki bölgeye ve dolap yerleştireceklermiş , tahmini olarak ne kadar sürede fiber gelir ?
  5. n7cati

İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Selam arkadaşlar şuanda adsl internet kullanıyorum ve Türk telekom abonesiyim ve internetten memnun değilim çok yavaş , fiber altyapı ne yazıkki binada yok . 16 Aralık Günü Taahhütüm Bitiyor , 15 Aralık Gidip kendim kapattıracağım direkt , Hangi İnternet sağlayıcısını önerirsiniz ? Veya...
  6. n7cati

Fiber Altyapı Nasıl Talep Edebilirim

Selam Arkadaşlar, yıllardır adsl internet kullanmaktayım ve hem iş hem oyun olarak pcyi çok yoğun kullandığım için 16 mbps adsl internet çok yetersiz kalıyor, türknet abonesi olmak istiyorum fakat gigafiber vs talep ettim ama hiçbir etkisi olmadı , binama nasıl fiber altyapı talep edebilirim...
Top Bottom