Arama sonuçları: *

1. Riddle

cat 8 kablo alsam hızım artarmı pingim düşermi?

3 gün önce süperonline 1000mbps bağlattım 15ms sabit alıyorum cat 6 kablo kullanıyorum cat 8 alsam 1000 i geçermi hızım upload yükselirmi pingim düşermi 2000 iletim hızı varmış
  2. Riddle

Modeme reset attım int gitti.

Bugün süperonline 1000mbps geçtim gelip kurulum yaptılar wifi speedtest yaptığımda 50mbps alıyodum modem arayüz ayarları yaptığımda çözülür diye düşündüm 2.4ghz yi kapattım yanlışıkla gitti int sonrasında reset attım şimdi ağda oturum açın hatası los ışığı yanmıyor modemde nasıl çözerim?
  3. Riddle

süperonline altyapı başvurusu yapılıyor mu

üst ve alt sokağımıza vs fiber altyapı geldi bizim bina ara sokakda diye bakmadılar sanırım fiber altyapı başvurusu yapılabiliyormu türktelekom 40 mbps altyapı var süperonline 20 mbps
  4. Riddle

Modem kurulumu yapamıyorum

Kullanıcı adı şifre giriyorum olmuyor netspeede yeni geçtim adsl den vdsl e modülasyon türü adsl diyor sanırım sorun orda nasıl vdsl yaparım yardım edermisiniz
  5. Riddle

millenicom başvurusu iptal ettirip netspeed geçilir mi

bugün millenicom a başvuru yaptım evrakları gönderdiğimde başvuruyu tamamlayacaklar fakat şimdi netspeed i araştırdım daha mantıklı geldi 30tl daha ucuz ve ücretsiz modem hangisinin kalitesi daha iyi sizce netspeed geçiyimi
  6. Riddle

cayma bedeli ödemeden fesih

bundan 1 yıl önce babam bizden habersiz interneti vodafone yaptı 16 mbps 24 ay sözleşme sanırsam 1 yıl dolunca cayma bedeli ödemeden fesih edebiliyormuşuz veya istenilen hızı vermezse paket 16 altyapı 13 bana gelen hız 9 akıl verebilirmisiniz nasıl yollara başvurabilirim 1678786975 1060tl cayma...
  7. Riddle

vodafone cayma bedeli ödememek içi ne yapabilirim.

babam bundan 11 ay önce vodafone sözleşme yapmış bizden habersiz 24ay 11 1 ay sonra 1 yılı doluyor 1yılı geçince cayıla biliyor deniyor ama herkes olmuyor diyor yapabilirmiyim nasıl yaparım bide istenilen hızdan düşük hız verilirsede iptal edilebiliyormuş galiba paket 16mbps adsl 12 mbps altyapı...
  8. Riddle

Ev interneti tarife değiştirince sözleşme yenileniyor mu?

Vodafone evde internet kullanıyorum adsl 1yıl dolunca tüketici mahkemesine başvurarak iptal ediceğim fakat ozamana kadar tarife değiştirmek istiyorum tarife değişikliğinde taahhüt yenileniyor mu?
Top Bottom