Modeme reset attım int gitti.

Riddle

80+
Reaksiyon skoru
159
Bugün süperonline 1000mbps geçtim gelip kurulum yaptılar wifi speedtest yaptığımda 50mbps alıyodum modem arayüz ayarları yaptığımda çözülür diye düşündüm 2.4ghz yi kapattım yanlışıkla gitti int sonrasında reset attım şimdi ağda oturum açın hatası los ışığı yanmıyor modemde nasıl çözerim?

Rest kastınız nedir fişi çekip mi attınız yoksa fabrika ayarlarına dön veya modem arkasında ufak düğme olur ona mi bastiniz

Bugün süperonline 1000mbps geçtim gelip kurulum yaptılar wifi speedtest yaptığımda 50mbps alıyodum modem arayüz ayarları yaptığımda çözülür diye düşündüm 2.4ghz yi kapattım yanlışıkla gitti int sonrasında reset attım şimdi ağda oturum açın hatası los ışığı yanmıyor modemde nasıl çözerim?
hocam windowstan kaynaklı oluyor o windows ağ ayarlarını sıfırlayacaktınız

Hocam telefon dan yaptım testi yeni taşındık şuan pc kurulu değil
telefonda 2.4 ghz bağlıysa normaldir hocam 5 ghzde daha yüksek değer alırsınız oda telefonunuz çift bant destekliyorsa 5 ghz kullanabilirsiniz örneğin kendim redmi note 10s kullanıyorum 2.4 ghzde 50 civarı alırken 5 ghzde pcdeki hızın nerdeyse birebir aynısını alabiliyorum (100 mbps paket kullanıyorum)

modem marka model söyleyin yapmanız gerekeni söyliyeyim. ayrıca internet kullanıcı adı ve şifrenizi superonlineden alın. bahsettiğim modem arayüzü kullanıcı adı şifresi değil, internet kurulum bilgileridir. ******@superonline şeklinde biter kullanıcı adı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca 1000mbps ye geçmeniz 1000mbps alacağınız anlamına gelmez... altyapı max kaç destekliyorsa onu alırsınız.

modem marka model söyleyin yapmanız gerekeni söyliyeyim. ayrıca internet kullanıcı adı ve şifrenizi superonlineden alın. bahsettiğim modem arayüzü kullanıcı adı şifresi değil, internet kurulum bilgileridir. ******@superonline şeklinde biter kullanıcı adı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca 1000mbps ye geçmeniz 1000mbps alacağınız anlamına gelmez... altyapı max kaç destekliyorsa onu alırsınız.
hocam anladığım kadarıyla fibere geçmiş çünkü vdsl hat en fazla 100 mbps destekliyor eğer bu paketi onaylayıp kurdularsa muhtemelen altyapısı destekliyordur

Yeniden kurulum yapman lazım k.adi ve şifre sıfırlanmış tır

Bilgisayar ile bağlanmanız lazım modem arayüzüne

Geri