Arama sonuçları: *

1. S H I V A & Emekli Global

Net telefonda 500 pcde 100 mbps

Kolay gelsin beyler bugün int bağlattım da internetin hızı telefonda 500 pcde 100 kablo Cat5 kablo CAT6 alsam düzelir mi? yoksa başka kablo çeşidi var mıdır?
  2. S H I V A & Emekli Global

VDSL Modem ile Fiber kullanilir mi?

ya beyler bende suan milenicom 50 mbps vdsl internet var. alttaki paketi almak istoyorum fiber 100. modem degismeme gerek var midir? evdekilere haber vermeden interneti degistirmem lazim da
  3. S H I V A & Emekli Global

Turk Telekom VS Superonline

Beyler suan ben TT altyapiyla 50 mbps kullaniyorum. Bina TT ile max 50 Superonline fiber ile 200 ustu destekliyor. Musteri hizmetlerini aradim paket yukseltmesi icin modem degisecek dedi aylik 40 TL kiralik. TT altyapi iptali icin 300 TL istediler. 50mbps TT: 240 TL 200 MBPS Superonline: 320...
  4. S H I V A & Emekli Global

Interneti uzaktan kapatmak

beyler merhaba. interneti ben disardayken telefonumdan kesebilmem mumkun mu? evdeyken arayuzden kesebiliyorum da disarda nasil yaparim? fikri olan var mi
  5. S H I V A & Emekli Global

Gibirnet Aktivasyon Ücreti

2019dan berı 90 liraya 35 mbps kullanıyordum goknet. bugun aradılar taahütünüz bitti paketiniz 330 tl olacak dediler bende tamam o zaman kapattırmak istiyorum dedım. şimdi yeni internet arayısına gırdım ve Gibirneti gördüm basvuru yapıcam ama 450 tl aktivasyon ücreti istiyorlar. Bu neyin...
Top Bottom