Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Turknet 75 paketi kullanıyordum genelde stabildi arada düşük hızlarda geziniyordu. Geçen ay arayıp daha yüksek bir fiyat çektiler bize 1 ay içinde dönüş yapın dediler. Ben daha aramadım ve internetim her gün kötüye gidiyor muhtemelen aramadığım için. Ben de bu yüzden kabul etmeme kararı aldım...
  2. snowfoxstache

Vodafone İnternet Nasıldır?

VDSL bir internet alacağım kullananlar tecrübelerini yazabilir mi? (redbox kullananlar yazmayabilir.)
  3. snowfoxstache

Millenicom Hakkında Bazı Sorular

Şu anda 8 Mb/sn bir ADSL Superonline internet kullanıyorum. Ailemi sonunda başka bir internete geçirmeye ikna ettim ama TürkNet ve TT hariç bir sağlayıcıya geçmelerine ikna edemiyorum. Sebebi ise bayiileri olmamasıymış. Ama araştırırsan olur dediler ve ben de Millenicom hakkında bazı sorular...
  4. snowfoxstache

Bu tarife neden ucuz?

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/dev-100gb-firsat#faydalar bu tarife niye bu kadar ucuz bilen var mı?
  5. snowfoxstache

TürkNet'e geçilir mi?

annemleri uzun süre sonra 8 mpbs 80 lira verdiğimiz superonline internetimizden vazgeçirmeyi başardım. altyapı sorgulayınca 24 mpbs TT 100TL 35 MPBS TÜRKNET 85 liraya geliyor. sıkıntılı bir sağlayıcı mı yoksa iyi mi?
Top Bottom