Millenicom Hakkında Bazı Sorular

snowfoxstache

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,035
Şu anda 8 Mb/sn bir ADSL Superonline internet kullanıyorum. Ailemi sonunda başka bir internete geçirmeye ikna ettim ama TürkNet ve TT hariç bir sağlayıcıya geçmelerine ikna edemiyorum. Sebebi ise bayiileri olmamasıymış. Ama araştırırsan olur dediler ve ben de Millenicom hakkında bazı sorular soracağım.

1- Saha ekipleri var mı?
2-Oturduğum caddede VDSL altyapısı var hangi paketi almalıyım ?
3- TürkNet yerine Millenicom almaya değer mi?
4- Müşteri hizmetleri ve sorun çözme hızları nasıl?
5- Şu anki internetimde oyunlarda mobil veriyle aldığım pingi (TR sunucularında 50-60 arası) alıyorum ve modem Valorant'ta kafayı yiyiyor :D Millenicom'a geçersem pingim düşer mi?

cevaplayanlara şimdiden teşekkürler :D

1- Saha ekipleri var mı?
Istanbul içerisinde bir ekipleri var ancak sadece kuruluma bakıyorlar diye biliyorum. Onun dışında sorumluluk TT'de.
2-Oturduğum caddede VDSL altyapısı var hangi paketi almalıyım ?
Altyapının desteklediği kadarını alabilirsin. 50 Civarı ise 35 Al.
3- TürkNet yerine Millenicom almaya değer mi?
Sonuna kadar değer.
4- Müşteri hizmetleri ve sorun çözme hızları nasıl?
@Rennes @LordHasan
5- Şu anki internetimde oyunlarda mobil veriyle aldığım pingi (TR sunucularında 50-60 arası) alıyorum ve modem Valorant'ta kafayı yiyiyor :D Millenicom'a geçersem pingim düşer mi?
Modemi de düzgün bir modemle değiştirirsen tabii ki düşer. Sonuçta VDSL'e geçeceksin.

Altta ki rehebrime bakarsan daha iyi olur sorularını şimdi cevapalayayım.

Bunu okumadıysanız bir göz gezdiriniz.

Istanbul içerisinde bir ekipleri var ancak sadece kuruluma bakıyorlar diye biliyorum. Onun dışında sorumluluk TT'de.

Altyapının desteklediği kadarını alabilirsin. 50 Civarı ise 35 Al.

Sonuna kadar değer.

@Rennes @LordHasan

Modemi de düzgün bir modemle değiştirirsen tabii ki düşer. Sonuçta VDSL'e geçeceksin.
Gerek kalmadı alpim cevaplamış zaten müşteri hizmwetleri çok hızlı en kötü 2 dakika da bağlandım ve hiç sorun yaşamadım hızlarda, bence geeçebilirsin. Bu arada İstanbul içi sadece kuruluma bakmıyorlamış sorunlarlada onlar ilgileniyormuş ama sadece İstanbul için öyle.
50 civarı destekliyorsa 50'lik paket var kk.

oha.
bilmiyordum bak.
dümdüz ttden 50lik öyle mi.
Superonline Altyapısına Özel: Sadece Superonline altyapısı olan müşterilere sunduğumuz fiber internet kampanyamız. Bu kampanya kapsamında altyapıya ve müşterinin tercihine göre 16 - 35 - 50 - 100 Mbps hız seçenekleri sunuyoruz. (Superonline altyapınız varsa bunu çağrı merkezimizdeki tarife uzmanına belirtebilirsiniz.) Superonline altyapısı gereklidir diyor ama

Gerek kalmadı alpim cevaplamış zaten müşteri hizmwetleri çok hızlı en kötü 2 dakika da bağlandım ve hiç sorun yaşamadım hızlarda, bence geeçebilirsin. Bu arada İstanbul içi sadece kuruluma bakmıyorlamış sorunlarlada onlar ilgileniyormuş ama sadece İstanbul için öyle.
50 civarı destekliyorsa 50'lik paket var kk.
altyapımın karşıladığı max hız 75 yazıyor sitede
sanırım 35 olan paket benim için yeterli ama.
kullandığım modem HG658 V2 diye eski bir modem hocam değiştirmeliyim sanırım. 200 ve 300 lira için bir öneri yapabilir misin?

alyapı olarak dimi.
Kk Millenicom'da internet aldığın zaman sitesinde gözükmüyor ama başvuru esnasında seçebiliyorsun fiyatı 100'lük paketle aynı. Ben normalde 100 lük alacaktım ama sorgulamada 60 destekleyince kopma olamsın diye 50 lik aldım.
altyapımın karşıladığı max hız 75 yazıyor sitede
sanırım 35 olan paket benim için yeterli ama.
kullandığım modem HG658 V2 diye eski bir modem hocam değiştirmeliyim sanırım. 200 ve 300 lira için bir öneri yapabilir misin?
Keenetic Omni DSL alabilirsin bir de modemin sıkıntısı yoksa altını arkasını falan kurcala VDSL ise onu kullanırsın.

Geri