Neler Yeni

Millenicom Hakkında Bazı Sorular

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Kk Millenicom'da internet aldığın zaman sitesinde gözükmüyor ama başvuru esnasında seçebiliyorsun fiyatı 100'lük paketle aynı. Ben normalde 100 lük alacaktım ama sorgulamada 60 destekleyince kopma olamsın diye 50 lik aldım.

Keenetic Omni DSL alabilirsin bir de modemin sıkıntısı yoksa altını arkasını falan kurcala VDSL ise onu kullanırsın.
modemde bir problem yok ama iki kişi kullandığında ve Valorant'ta pingim çok fazla oluyor.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
modemde bir problem yok ama iki kişi kullandığında ve Valorant'ta pingim çok fazla oluyor.
O zaman değiştirip Keenetic Omni DSL kullanabilirsin. Kısaca Millenicom iyidir rehberimi okuduktan sonra düşün sonra da geçersin. Bu arada geçerken kodumu kullanırsan sen de ben de bir ay bedava kullanırız.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
O zaman değiştirip Keenetic Omni DSL kullanabilirsin. Kısaca Millenicom iyidir rehberimi okuduktan sonra düşün sonra da geçersin. Bu arada geçerken kodumu kullanırsan sen de ben de bir ay bedava kullanırız.
tamamdır hocam ikna edebilirsem ailemi kullanırım kodu :D
çok teşekkürler cevaplar için.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
tamamdır hocam ikna edebilirsem ailemi kullanırım kodu :D
çok teşekkürler cevaplar için.
Rica ederim. Sen bir ay bedava kullanacağınızı söyle zaten direk ailen çöq esma çöq der jdgfjdkgfdghjdsklghsd

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Rica ederim. Sen bir ay bedava kullanacağınızı söyle zaten direk ailen çöq esma çöq der jdgfjdkgfdghjdsklghsd
zaten TT yerine en azından TürkNet'e geçmek için 1 aylık kod olayını kullanmıştım tanıdık kullanıyordu :D Teknoloji konusunda markaya çok önem veren bir ailem var laptop alırken bile dell-asus-msi hariç almayız isterse 2 bin lira ucuza olsun demişlerdi.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
zaten TT yerine en azından TürkNet'e geçmek için 1 aylık kod olayını kullanmıştım tanıdık kullanıyordu :D Teknoloji konusunda markaya çok önem veren bir ailem var laptop alırken bile dell-asus-msi hariç almayız isterse 2 bin lira ucuza olsun demişlerdi.
Millenicom ikisindende daha iyi nir firma şu an da revaçta zaten ama hayırlısı olsun duruma göre buradan, rehberşmden ya da özelden bildirirsin.

Top Bottom