Arama sonuçları: *

1. rxsy

TT ciosuna nasıl yazabilirim

Mahallemdeki dağıtım kutusunda boş port yok cioya yazmamı önerdiler ama nasıl yazacağımı bilmiyorum
  2. rxsy

Yardım Türkcell Superbox alınır mı

Boş port olmadığı için evime alt yapılı internet bağlatamıyorum port başvurusu yaptım dilekçede verdim ama ne zaman geliceğini bilmiyorum aklıma superbox geldi oyun oynayan biriyim ping sorunu olur mu ya da işimi görür mü
  3. rxsy

Gıbırnet kullanan arkadaş varsa referans kodu verebilir mi

Kullanan varsa referans kodu verebilir mi rica etsem
  4. rxsy

Evime internet bağlatmak istiyorum hangi firmayı tercih etmeliyim

şuan aktif olaarak komşumun internetini kullanıyorum alt yaapı yoktu ama alt yapı geldi ve internet bağlatmak istiyorum benim için ping daha önemli ve fiyatının az olmasıda bildiğiniz uygun fiyatlı bir internet var mı
  5. rxsy

Hangi ev interneti kullanmalıyım

öncelikle iyi forumlar rasgele alt yapı sorguladım ve gözüktü şuan komşumun internetini kullanıyorum ucuz ve ping i düşük bir şey arıyorum önerir misiniz? birde ne kadar hız verir nasıl öğrenirim
  6. rxsy

Yardım internetimde sorun var yardım

test ettiğimde pingim 10 gözüküyor oyuna giriyorum ama pingim sürekli değişiyor 17 den bi anda 100 üzerine çıkıyor sabit kalmıyor 1700154421 bu durumdan dolayı online oyun oynuyamıyorum 1700154837 yardım edermisniz
  7. rxsy

Yardım Alt komşumda alt yapı var bende yok

Merhaba Bundan 5 sene önce evimize taşınırken alt yapı olmadığı için internetimizi taşıyamadık bir internet bulduk bina çatısında bir alıcı ile bağlanıyor alt yapı gerektirmiyor ama kötü bir internet Alt komşum Türk Telekom ev interneti bağlattırdı bugun bağlattırmadan önce bize dedikleri gibi...
  8. rxsy

Yardım Odama nasıl internet sağlarım

Merhaba Pc aldım ethernet çekmem lazım fakat odam salona en uzak mesafe olan oda o yüzden hem uzak hem görüntü kirliliği yapıcak nasıl bir çözum bulabilirim Modemin arkasında şu şekil girişler var odamda aynı girişlerden mevcut sadece şu soldaki kablo olan yok
  9. rxsy

Odama nasıl internet sağlarım

Aklıma bir şey geldi modem salonda fişin orda ethernet girişi var oraya kabloyu taksam diğerini modeme taksam bütün odada aynı girişlerden var oralara İnternet sağlarmı kendi odamdakine başka diğer kabloyu takıp pc ye taksam internet gelirmi
  10. rxsy

Türkcell faturalı yıllık abonelik nedir

Yıllık abone dedikleri şey 12 ay tahütlümü oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Geri