Arama sonuçları: *

1. beratxma1

Fatura aşımı en cok ne kadar olur

Soru şu benim bayağı bir kafamın etini yemiş bi soru hatta bildiğiniz üzere telefon faturasında internet aşımı yapınca ek ücret ödüyoruz kb başına falan bu aşım en fazla ne kadar olabilir mesela 1 milyon liralık bir aşım mümkün müdür bunun bir üst limiti varmıdır ?
  2. beratxma1

Yardım Ev interneti altyapı rezilliği

Geçenlerde türk Telekom ev internetimin tahaütü bitti ve bende iptal edip malum fiyatlardan dolayı ucuz bir iss aramaya başladım ve millenicoma rastladım ardından millenicom satın aldım ve aldığım günün sabahı türk Telekom ekibi beni arayıp evimdeki hızı ölçtüklerini 24 mbps internetin...
  3. beratxma1

Yardım Ev interneti rezilliği

Dün millenicom üyesi oldum ve bana 75 mbps paket verdiler bugün ise tt ekibi beni aradı ve dairemde 24 mbps internet olabileceğini söyledi fakat paket de 75 mbps di napmam gerek
  4. beratxma1

Yardım Ev interneti hakkında Millenicom Vs Gıbırnet

Millenicomun veya gıbırın tahaütlü tarifesi varmı bana sabit fiyat lazım ve kurulum ücreti ne kadar olur millenicom mu almalıyım gıbırmı 1711911377 @Kürşat Kütükçü
  5. beratxma1

Yardım Turkcell hattım 2 haftadır kuryede

Turkcelle hattımı taşıdım 2 haftadır bana ulaşmadı yapabilicegim bisey varmı şikayetvara baktım benim gibi şuan onlarca insan mağdur taşıma işlemini dijital kurye yapıyor o hattı getiriyor müşteri hizmetleri sanırım buna karisamiyormus ne yapmalıyım bizimde işlerimiz var 2 haftadır hattım yok...
  6. beratxma1

Yardım " Hat değiştirme ile ilgili soru ( yardım lütfen ) "

2 aydır Vodafone kullanıyorum hattı faturasız diye aldım faturalı çıktı iptal etmek zorunda kaldım ve bayağı bir para ödedim şuan Vodafone faturasızdayım Vodafoneda bulunduğum zaman 2 ayı doldurmak üzere galiba ve şuan paketim falan filan yok avantajlı bişey de yok hattımı değiştirmek istiyorum...
  7. beratxma1

Yardım (Yardıma İhtiyacım Var ) Mobil hat değişimi hakkında soru

Vodafonea geçeli 30-40 gün gibi bi zaman oldu şuan Vodafone faturasız dayım faturalidan faturasiza aldım ve hattı değiştirmek istiyorum cayma bedeli daha yansımadı 2 sorum olcak 1- eğer hattı degistirirsem cayma bedeli oraya aynı olarak mı yansır 2- faturasiza hat değiştirmek için herhangi bir...
  8. beratxma1

Yardım Vodafoneda yaşadığım sıkıntı

Ben hattımı Vodafonea taşıdım taşırken hattı faturasız diye aldım ilk başta içinde direk internet falan vardı dedim hediyedir sonradan öğrendim ki faturalıymis sonra bunu iptal ettirdim 500 lira gibi bir para ödeyeceğim cayma bedeli ve faturalarla beraber yapılabilecek bişey varmıdır 1697895166...
Geri