Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Yardım İnternet sağlayıcı öneri

Türk telekomdayım ama cidden sinir gırtlağıma kadar geldi en son heybemden bir beste yazıcam onlara mahkemelik olacağız onu istiyorlar bana 50mb falan bi sağlam internet sağlayıcısı önerebilir misiniz uyguna aldığım güne lanet olsun kanlarından cıksın o aldıpta hizmetini vermedikleri paraların...
  2. Göktürk ArdaHan

Yardım Türk Telekom Beni İyice Sınırlıyor

İlk paket aldık 100mb destekli alt yapınız dediler aldık 1 ay kullandık sonra kesintiler kopmalar çekmemeler oldu aradık alt yapınız 75 destekliymiş dediler tamam dedik 75 e indi 1-2 ay sonra yine aynı sonra 50ye indirdiler sonra yine kopmalar oldu bugün aradık altyapınız 35mb destekli 35 e...
  3. Göktürk ArdaHan

Yardım İnternette düşüş çekmeme Türk Telekom

Minelicom mu ne ondan Türk Telekom'a Geçtik bize ilk denildiki altyapınız 75mb dediler bize 75mb oaket sundukar kabul ettik evde hız testi yaptık 50mb çıktı altyapı max neyse dedik ondada 50 veremeyiz 45 verebiliriz kopukluklar olmasın dediler eyw dedik yaw tam 1 senedir çekmediğimiz sorun...
  4. Göktürk ArdaHan

Yardım Türk Telekomun Yapmış Olduğu Haysiyetsizlik

Türk telekom benden habersiz normal paket tarifemden aşım yaptı ve faturamı 280tl den 509 tl ye çıkarttı bana paketiniz bitmiştir diye sms geldi ardından direk paketiniz 300tl.yi aşmıştır diye bi mesaj daha geldi direk 10 saniye içerisinde uygulamaya girdim faturam 6x 38 yansıtmışlar faturam 509...
Top Bottom