Arama sonuçları: *

1. B

Türknet Uygualamasına giremiyorum

Türknet Hesabıma giremiyorum, Tüm bilgilerim doğru bilinmeyen bir hata oluştu diyor sürekli Şifreyi değiştirdim yine aynı. 4 gündür böyle sinir oldum varmı bir çözümü
  2. B

İnternet ile ilgili bir sorum var

Merhabalar arkadaşlar , 32 mb download 16 mb upload turktelekom internet paketim vardı Cs 1.6 cs2 ,pubg gibi fps oyunları oynuyorum oyunlarda 11-12 ms alıyordum wifiye felan geç bağlanıyordu bende Turknet Gigafibere geçtim 1000 mb download 1000 upload paketi hız sonuçları böyle fakat...
  3. B

Binamızda VDSL alt yapı var

Merhabalar arkadaşlar şuan kaldığım evde gigafiber net var 1000mb download /upload hızı alabiliyorum, yakın bir zamanda başka eve taşınacağım fakat evin net alt yapısı VDSL acaba fiberr nasıl geçirebilirim bir yöntemi varmı sabah sabah canım sıkıldı rekabetçi oyunlar oynayan birisiyim net...
  4. B

TURKNET Gigafiber VS Turkcell Super Online Fiber

Merhabalar arkadaşlar 11 aya yakındır Turkcell Super online kullanıyorum, İnternet hızı iyi fakat benim şöyle bir sıkıntım var Oyun bağımlısıyım ,İnternet benim için çok önemli Cs 2, Cs1. 6 gibi oyunlar oynarken adama sprey atarken Minik takılmalar azda olsa lag yaşıyorum 930mb download 55...
Geri