Arama sonuçları: *

1. T

İnternet hız nasıl artar?

Böyle hız alıyorum nasıl arttırabilirim?
  2. T

En hızlı interneti kim veriyor?

Türk Telekom en fazla 50Mbps veriyor mesela aşırı saçma geliyor ve fiyatı da pahalı. Türknet ucuza 1000 veriyor diye biliyorum başka neler var kaç Mbps kullanabiliyorsunuz merak ettim 😀
  3. T

10Mbps için 100TL vermeye değer mi?

Şuanki paketim 30Mbps destekliyor ve fiyat 700TL yükseltme seçeneklerinde baktığımda 40Mbps için 800TL ve 50Mbps için 900TL var sizce yükseltmeye değer mi?
  4. T

10Mbps için 100TL vermeye değer mi?

Şuanki paketim 30Mbps destekliyor ve fiyat 700TL yükseltme seçeneklerinde baktığımda 40Mbps için 800TL ve 50Mbps için 900TL var sizce yükseltmeye değer mi? Hız daha fazla olsa fena olmaz ama 100TL fark fazla geldi biraz.
  5. T

Hangi interneti almalıyım?

Evde Türk Telekomun Fiber altyapısı var başka yok. Normalde Türk Telekom kullanıyorum ama taahhüt bitmiş yeni taahhüt yaparsan 700TL diyorlar sizce ne yapayım?
  6. T

Kaç Mbps internet almalıyım?

Şuan 50Mbps paketim var taahhüt bitiyormuş sizce 100 ya da 200Mbps yükseltmek mantıklı mı yoksa 50Mbps yeterli fazla para verme aynı hızla taahhüt yenile mi dersiniz? Yüksek hızla taahhüt yenilersem geri düşme şansı olmuyor sanırım o yüzden emin olamadım.
  7. T

İnternet hızı kaç olmalı?

Fiber kullanan birinin internet hızı ne olmalı? Mesela 1000 gereksiz mi? Veya 50 olsa çok mu zayıf en ucuzu oymuş sanırım. Kısacası hangi hız almam gerektiği konusunda bilgim olsun istiyorum o yüzden yorumlarınızı merak ediyorum.
Geri