Arama sonuçları: *

1. leroxy

Turksat KabloNet 1000Mbps Hıza 100Mbps Upload Veriyor!

Turksat KabloNet, 1000/100 hızlar vereceği paketleri duyurdu. Paketlere cihaz ücretleri dahil değildir. 1000/100 böyle bir ülkede inanılmaz ucuz kaçmış. Normalde binlerce TL'ye satılan bağlantıyı adamlar eve getiriyor :D Superonline'ın en azından 50Mbps upload vermesi lazımdı bana kalırsa...
  2. leroxy

Leroxy Ping Tester Çıktı!

Herkese Selam! Ben Ağ Sistemleri Kategori Moderatörü alpolojix. Uzun zamandır kendim kullandığım ping aracını geliştirip daha güvenilir bir hale getirdim ve sizinle paylaşmak istedim. Oyun ve bilindik DNS sunucularına ping değerlerinizi kontrol etmek isterseniz bu aracı kullanabilirsiniz. Eğer...
  3. leroxy

Vodafone Fiber kullanıcıları ne hızlar alıyor?

Vodafone Fiber kullanan üyeler, memnun musunuz? Speedtest sonucu atabilir misiniz? Paket hızınız nedir ve ne kadar ödüyorsunuz? Oyunlarda nasıl değerler alıyorsunuz? Hangi Router'ı kullanıyorsunuz?
  4. leroxy

Superonline Fiber Altyapı Nasıl Geldi? Genel Deneyimim!

Giriş 2020 Eylül ayında Sosyal'de açılan bir konudan yola çıkarak önce Türk Telekom tarafında Yusuf Kıraç, ardından diğer TT yetkilileriyle iletişime geçmiştim. Bu konuların detayına girmeyeceğim ancak kendileri bana çok kızmış olacaklar ki beni engellediler. Yusuf Kıraç kişisel Twitter...
  5. leroxy

Fiber Macerası // Superonline Fiber Altyapı Nasıl Geliyor?

Herkese selam! Yaklaşık 1 senedir süren bir fiber altyapı maceram var. Hem TT hem de Superonline tarafında yaşadığım bazı konular var. Uzatmadan hızlıca başlıyorum. Telekom ile Fiber konusunda daha önce yaşadıklarım: Telekom ile fiber konusunda yaşadıklarım çok uzun sürmedi. 2020 Eylül ayında...
  6. leroxy

TT Kullanıcılarına 850'li Numaralardan Gelen Çağrılara İlişkin Bilgilendirme

Son günlerde (ben de dahil) birçok Türk Telekom kullanıcısı 850'li numaralardan aranıp alakasız paket teklifleri sunularak dolandırılmaya çalışılıyor. Dün forumdan bir arkadaşımız bu numaralardan birisine TC Kimlik No, Adres gibi kişisel bilgilerini vermiş. Bugün de aynı şekilde bu durumla...
  7. leroxy

TurkNet İzmir Speedtest Sunucusu Açıldı!

TurkNet İzmir Speedtest sunucusu anlık olarak erişime açık. Ne zaman açıldı bilmiyorum ama 2 gün önce yoktu :D Sanırım halen test aşamasında çünkü İzmir TT sunucusuna göre daha az hız veriyor. Detayları birkaç saate payşalacağım.
  8. leroxy

Vodafone Redbox Nasıldır?

Yazlık için internet lazımdı, o civardaki sitelere metro tarzında havadan hizmet veren bir firma vardı anten için 1200tl istediler vazgeçtik. Telekomdan sabit alalım dedik bölgede port yokmuş. 2013'ten kalma Vodafone 3G mobilewifi cihazına paket yükleyelim oradan kullanırız dedik hat kapanmış...
  9. leroxy

Vodafone'da 6GB İnternetli Tarife 9TL !

Vodafone, 9TL'ye 6GB Verdiği Tarifesini Geçtiğimiz Hafta Yayınladı! Pandemi döneminde işsiz kalan, düzenli geliri olmayan veya gelir kaybı yaşayanlara özel oluşturulan tarifede 750DK 250SMS + Her ay kullanılmayanı devreden 6GB İnternet sadece 9TL'ye sunuldu. Sigortalılık Tescil Ve Hizmet...
  10. leroxy

Turk Telekom Izmir Sunucusu?? / KabloNet Izmir Sunucusuna Alınan Pingler Fazla!

Anlık olarak Türk Telekom İzmir Speedtest Sunucusu Aramalarda Gözükmüyor. KabloNet İzmir Speedtest Sunucularına Da Normalden Fazla Pingler Alınıyor. İzmir'de oturanlar, sizde durum nasıl?
  11. leroxy

TurkNet Kullananlar Kesinti Yaşayacak!

Aynı Türk Telekom'un yaptığı gibi TurkNet de kendi çıkışlarını ve POP'larını düzenlemeye aldı. Bu gece (11.02.2021) yapılacak olan planlı çalışmalarda TurkNet'in kullandığı, sahibi Telekom İtalya olan ve deniz yoluyla ilerleyen MedNautilus deniz altı haberleşme sistemiyle olan bağlantılarda bir...
  12. leroxy

Superonline Planlı Çalışmaları

Planlanan Başlangıç Tarihi Planlanan Bitiş Tarihi Açıklama Etkilenecek Müşterilerin bulunduğu İl Etkilenecek Müşterilerin bulunduğu İlçe 08.02.2021 02:00 08.02.2021 06:00 Bursa ilinden hizmet müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için Ses ve Data servisimizde çalışma planlanmıştır. Bazı...
  13. leroxy

Babanız (TT) Geliyor Açın Yolu Düt! - POP Noktalarındaki Çalışmalar Başlıyor! - Planlı Çalışmalar

Normalde TT Kendi sunucu ve POP Noktalarındaki çalışmaları göstermezken TurkNet üzerinde bu rahatlıkla gözükebiliyor. İlginç. Ayrıca TurkNet bu çalışma verilerini Telekomdan aldığı özel mesajlarla aktarıyor. Hele TT Tarafındaki ikinci çalışmanın açıklamasına bakarsanız sanki DM Atmışlar gibi...
  14. leroxy

Kral Geliyor! Kraliçe Geliyor! - Türk Telekom Planlı Çalışmaları

IZMIR: Planlanan Çalışma Tarihleri Etkilenecek Bölge Etkilenecek İl Etkilenecek İlçe Hizmet Türleri Açıklama 31.01.2021 - 31.01.2021 IZMIR BÖLGE IZMIR SEFERIHISAR CAGRI ALAMAMA PROBLEMI, FAX VE DATA SERVISLERI Hizmet kalitemizi arttırmak ve müşterilerimize daha iyi bir deneyim yaşatabilmek...
  15. leroxy

Riot Games OD: Türkiye'nin İnternet Altyapısı Sağlam Değil!

Riot Direct, Yurt dışında birçok İSS İle anlaşmalı olan, oyuncuların Riot sunucularına olan pingin en düşük ve yolun da en kısa olmasını sağlayan Riot Games'e ait olan Özel İnternet Servis Ağı. ABD'de on internet servis sağlayıcısı ile anlaşmalılar ve aynı TurkNet'in YAPA'da yaptığı gibi bir...
  16. leroxy

Sitelere ve Uygulamalara bağlanamayanlar için geçici çözüm!

1-Microsoft Store'a girin. 2-TouchVPN'i aratın, indirin. 3-Ukraine veya TR Yakınındaki bir sunucuyu seçip bağlanın. Discord veya VALORANT Gibi siteleri ve uygulamaları yeniden başlattığınızda özellikle Discord'a erişebilirsiniz. Teşekkürler.
  17. leroxy

Türk Telekom Artık Erişim Ücreti Dahil Paketler Sunuyor.

Daha bugün yeni kampanya çıkmış. Bakayım dedim. Yeni Müşteriler, artık erişim ücreti ödemeyecek... Erişim ücreti dahil fiyatlar mevcut müşterilerin fiyatlarından bile daha uygun. Örneğin mevcut müşteri 160TL'ye 100Mbps alıyorsa Yeni müşteri 150TL veya 155TL'ye alacak. En üzücü kısmı ise mevcut...
  18. leroxy

Türk Telekom Beni ve Forumdakileri Şaşırtmaya Devam Ediyor.

Hayatımda gördüğüm en hızlı hat OC İşlemini yapan firma Türk Telekom'dur aksini iddia etmeyiniz. Bilmeyenler için altyapım sözde 88Mbps destekliyor ama benim hattım 120-130Mbps destekliyor. Geçtiğimiz günlerde yıllar önce duygusuz bir elektrikçinin yapmış olduğu kablo ekinden Telekom...
  19. leroxy

Technopat'ın Müthiş Superbox Deneyimi (!)

Neden Superbox alınmamalı? Her şeyi anlatmışlar. Üstelik ellerindeki kotalı olan da değil ha. Sınırsız olan. Bakalım Nvidia ortaklığındaki proje de Superbox gibi batacak mı...
  20. leroxy

CGN Yönlendirmelerini Nasıl Sağlarım?

Tekrar Merhaba. Bulunduğum bölgede bazı IP'lerde sorun olmazken bazıları İzmir'de oturan bana Kahramanmaraş'tan Routing yapıyor. Ve bu da pingimi 4ms civarı etkiliyor. Bu kalitesiz yönlendirmelerden kurtulup nasıl direkt olarak İzmir-İstanbul bağlantısı sağlayabilirim? Superonline'da bilmemne...
Geri